Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    Ładne buty, nie wyglądały na skórzane, ale tak, potwierdzam, że to prawdziwa skóra, trochę dobra, nie jest skóra, ale i tak dobrze. Słabym punktem mogą być szwy w punkcie mocowania gumowej podeszwy, wydaje się, że nie są to bardzo precyzyjne wróżki. Zobaczmy z czasem, jak się noszą, cena jest wystarczająco dobra, dopóki będą się opierać w codziennym użytkowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    This is a new site I'm ordering, and I was planning to buy a lot more products, but I was waiting for the first product I bought to arrive, It arrived after more than 60 days, and unfortunately after 4 days of use the loop of the drawstring was torn ,, I went to the shoemaker to repair and spent $ 10 To repair the shoe, in this situation it is not certain that I will return to purchase again. The shoe looks beautiful, but it is not enough to be beautiful, also need quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami. Buty pasują do „T", z wyjątkiem dostawcy, który zostawił paczkę na schodach mojego apartamentowca bez uprzedzenia. Szansa, że żona dozorcy przechodziła obok i zabrała ją dla mnie. Wcale mi się to nie podobało i dlatego dałem swój numer telefonu. Podsumowując, wszystko jest OK i dziękuję za usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Wspaniałe buty, bardzo wygodne. Pewnie zamówię inne pary. Właściwie to tak, ale nie zostały dostarczone, nawet jeśli wysłałaś je w grudniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo dobrze, jak w reklamie. Przybyli przed Schadualem. Rozmiar i jakość są bardzo dobre i jak na reklamę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Doskonałe wykonanie i jakość! Bardzo powolna wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    물건이 도착하지 않았습니다. 너무 늦게 도착하네요

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    The shoes arrived in good condition and I tried them on, they are comfortable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo dobre - buty armatnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 700
    • Ft18 333
    • Ft17 274
    • Ft17 628
    • Ft23 270
    • Ft17 060
    • Ft16 923
    • Ft17 274
    • Ft17 128
    • Ft23 344
    • Ft17 274
    • Ft14 807
    • Ft19 390
    • Ft16 218
    • Ft21 860
    • Ft19 390
    • Ft17 628
    • Ft11 632