Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/06/2021

    Nie miałam jeszcze tych butów, ale wygląda bardzo ładnie & zamówiłam to samo w innym kolorze, z którego jestem bardzo zadowolona. Rozmiar & wygląd pasuje do wyglądania niesamowicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Te buty są bardzo ładne i wyglądają na dobrze wykonane. Oczywiście zajmie to kilka dni spaceru, aby ustalić, jak bardzo są one przydatne w sposobie, w jaki chodzę i poruszam się. Jak dotąd (kilka godzin noszenia) buty te są bardzo wygodne. Moja pierwsza reakcja jest taka, że ogólnie jestem bardzo zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Moim największym problemem jest to, że zajęło mi to 6 tygodni. Podeszwa jest lekka, ale materiał powinien się dobrze nosić. Materiał jest opisany jako skóra, ale po prostu nie ma zapachu skóry. Wykonanie jest ok, łuk wydaje się być wysoki, nie jest to złe po prostu inne jak we wszystkich butach żadne dwie pary nie są takie same. Bycie na haju może sprawić, że stracą pasowanie w tym obszarze. To tylko moja sprawa. Dałbym mu ocenę bezwzględną, ale muszę je nosić przez jakiś czas, aby podać więcej szczegółów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Kocham moje buty i pasują idealnie, moje zamówienie przybyło na czas, dobra obsługa klienta i dobra dostawa, jesteś najlepszy, utrzymać go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Naprawdę świetnie! Uwielbiam to! Wygląda fajnie i bardzo wygodnie z wysokiej jakości. Mam nadzieję, że to potrwa lata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Piękna miłość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Wczesna dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Buty lekkie, wygodne i wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Idealnie pasuje do mojego normalnego rozmiaru 10. Doskonałe buty !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Nosiłam ten tego samego dnia, kiedy go otrzymałam, a obiecany komfort jest cudowny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 777
    • Ft19 982
    • Ft18 870
    • Ft22 571
    • Ft17 762
    • Ft19 242
    • Ft16 650
    • Ft22 571
    • Ft16 887
    • Ft22 571
    • Ft20 722
    • Ft20 722
    • Ft21 463
    • Ft16 659
    • Ft19 610
    • Ft17 762
    • Ft15 057
    • Ft6 405