Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jak każda nowa para skórzanych butów, to zajmie noszenie ich kilka razy, aby uzyskać dopasowanie, które chcesz. Otrzymałem kilka komplementów na ich temat i to jest duży plus.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    gooods...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Dziękuję, ~

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Po raz kolejny zakupione rzeczy dotarły w określonym czasie dostawy i były jak reklamowano. Pasują bardzo dobrze, więc mogę potwierdzić, że rozmiar jest jak normalne obuwie na całym świecie. Nie mogę się doczekać ich noszenia i dam aktualizację w miesiącach, aby przyjść na możliwość noszenia. Dlatego mogę polecić ten produkt jest jak reklamowany i dostarczony w skali czasu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    The shoes are nice and the size is right, the only problem is the zipper on front doesn't close when I put them on. I have decided to rather put on the shoes without the socks because only then I can get the zipper to close. When I placed the order the expected delivery date was the 26 June 2021 which was on a Saturday. I therefore expected to receive the parcel on the 24 or 28 June. On the 28th June when I did the parcel tracking, the system had pushed the expected delivery date to the 17 July 2021, I was disappointed and very furious, however the shoes got delivered on that same day (28 June) literally five minutes after I had done the tracking. My anger changed in to joy, I immediately became excited, well done Guys!!! You got me worried only to surprise me!!! Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Otrzymałem moje dwie pary butów Menico, wcześniej niż oczekiwano. Bardzo DOBRY! Niestety rozmiar buta jest zły. Zamówiłem w USA rozmiar 7.5 (UK 7) lub (Rozmiar 41!) otrzymałem rozmiar US 7 (UK 6.5) lub 40. Który jest Tight, dlatego suwak idzie tylko do połowy góry! Mam jeszcze jedną parę do przejrzenia. Mam nadzieję, że uzyskasz odpowiedni rozmiar!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Otrzymałem zamówienie 30.Kwiecień.2021. W lewym jednym z butów, skóra nie jest rozciągnięta i jest obfita. Na zdjęciu. Co proponujesz? Myślę, że skóra jest pokryta i nieugojona. Buty były produkowane w ten sposób. Chyba nie kontrolujesz jakości. Pozwolę sobie stwierdzić, że nie mogę dać pozytywnego odniesienia do zakupów Banggood. Pozdrawiam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Otrzymałem buty, są w porządku! Mam tylko jeden problem, a twoja firma zajęła wieki, żeby mi je dostarczyć. W przyszłości może być trochę bardziej punktualny! Dzięki buty pasują i są wygodne, bardzo różne. Wygląda na dobry produkt dźwiękowy. Słabe usługi klientów. Nie powinno zająć trzech miesięcy, żeby tu dotrzeć. Poza tym nie odpowiadacie na wiadomości e-mail, może chcecie nad tym popracować, jeśli chcecie, aby wasz rynek poprawił swoją wydajność w USA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Although it took a while for delivery, I'm wearing those boots right now. These boots are very comfortable (summer) boots and because they are new, I believe they will be even more comfortable. They feel like I'm wearing sandals or slippers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Kupiłem te buty za jazdę moim sportowym samochodem. Są miękkie i dopasowane do moich stóp, idealne do zamierzonego celu. Te buty nie są przeznaczone do wędrówek lub długich spacerów, ale są świetne do jazdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 597
    • Ft18 925
    • Ft15 402
    • Ft18 545
    • Ft21 573
    • Ft18 545
    • Ft21 196
    • Ft20 059
    • Ft16 385
    • Ft15 074
    • Ft17 411
    • Ft18 168
    • Ft18 928
    • Ft19 302
    • Ft18 168
    • Ft23 861
    • Ft18 925
    • Ft120 945