Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-20 14:03:48

    it's very very nice 👍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-18 16:00:06

    I ordered these shoes because of special offer and I liked the form and casuality of his appearance. When they arrived, I was very positive surprised about the quality and also the apperance and flexibility and weight. It is very comfortable, it has good fitting comfort, good grip, very trendy appearance and the best, you can put it on without socks, because of the very good inner shoe. You can carry it all the day without problems, it has air holes at both sites of the shoe, which allow intaking

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Zapatos Mocasines

    2019-02-19 18:27:29

    Zapato tipo mocasines de piel con suela eva muy ligeros y suave al tacto, pero no es de piel como se anuncia, es tacto piel, de apariencia muy agradable y al usarlo es muy suave y comodo, aunque si es recomendable pedirlo acorde a la talla de uno por el uso va a tender a aflojarse, relación calidad precio inadecuado como ya mencione por no ser piel.el zapato es muy bonito.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Recommended

    2018-06-13 06:00:45

    Buy the red brown one, same as the pictures. Comfy and lightweight, perfect for walking. Recommended

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    light, paper, I do not know how it will be when it gets wet.

    2018-09-10 12:41:06

    light, paper, I do not know how it will be when it gets wet.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    O sapato é excelente

    2019-03-09 05:22:20

    o sapato ficou perfeito no pé, muito macio e bonito , chegou com menos de um mês, lembrando eu comprei um número maior. Ex: o meu é 43, pedi 44.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-29 02:21:56

    Actually nice and comfortable shoes for a reasonable price

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    shoes

    2019-03-05 20:42:45

    good quality

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Servicio cumplido

    2018-10-18 08:24:03

    Muy buenos zapatos además de cómodos muy suaves y bastante económicos. Estoy satisfecho con esta compra

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-29 13:54:25

    excellent

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>