Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Produkt zgodny z opisem, rozmiar 6.5 w magazynie Dodatkowo torba do konserwacji: dobre zaskoczenie Prawidłowy czas transportu: zamówienie 14 kwietnia, odbiór paczki 24 kwietnia Przystępna cena: 27,30€

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2017

    I bougt the brown one. It is just like the pictures on the site! I like it so Much,the sole is soft, the shoes is breathable, the delivery is fast! Satisfied with the purchase

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Pasuje idealnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Bardzo dobre buty. Ale zamów o jeden rozmiar większy, gdy zamawiasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    Tnx banggood.. Love the shoes!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Wielkie, ale nie duże

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2019

    porque todavía está en país de origen la compra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Hi Shoes są w dobrym stanie i bardzo stylowe, ale jest małe dla mnie. Normalnie biorę rozmiar 8. Więc zamówiłem 8,5, żeby było bezpiecznie. Ale nawet to jest dla mnie małe i ciasne. Rozmiar 9 będzie idealny. Możesz to zabrać i wysłać mi rozmiar 9. Dzięki. Dr. KK Maharaj umzinto. Południowa Afryka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Dobre buty na lato.Jedynym mankamentem tych butów jest to że guma podeszwy śmierdzi.Czuć ją jak wszystkie chińskie wyroby z gumy.Ciekawe czy to kiedyś wywietrzeje?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Produkt zgodny z prawem, dobrze cięty, elastyczny, wygodny, doskonały stosunek jakości do ceny. Polecam tę stronę znacznie poważniej niż inne azjatyckie strony z bardzo niskiej jakości produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 036
    • Ft15 144
    • Ft20 823
    • Ft7 698
    • Ft15 079
    • Ft14 751
    • Ft12 987
    • Ft4 613
    • Ft22 338
    • Ft23 853
    • Ft17 036
    • Ft16 062
    • Ft20 066
    • Ft15 735
    • Ft18 357
    • Ft18 174
    • Ft7 961
    • Ft17 794