Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2020

    Tak jak opis, materiał jest świetny, kupi żółty kolor jeden, to naprawdę dobry materiał! Podoba mi się ta aplikacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Koszulka przyszła na czas i jest bardzo dobra, tkanina jest bardzo miękka i pasuje idealnie. Super polecam, z pewnością zamówię coś innego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Dobrze trafiłeś, dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Podobała mi się koszula

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Dobrej jakości tkaniny, i pasuje naprawdę dobrze. Wygląda trochę inaczej niż na zdjęciu, ale nadal bardzo ładnie. Zdecydowanie jedna z moich letnich koszul!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Zamówiłem XXL, ale powinienem był zamówić XL. Są bardzo ładne i prawdziwe do koloru. Jasne i żywe. Dobrej jakości koszula. Mogę dostać XL zamiast XXL?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Rozmiar jest trochę większy niż się spodziewaliśmy, ale nieźle. Materiał nie jest bawełną. To jakiś jedwabisty... Zaskoczyło mnie. Ogólnie bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Koszula taka jak na zdjęciu. Odpowiedni rozmiar. Jest bardzo chłodny teraz na lato, ponieważ materiał jest w porządku. Zalecane w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Przybyło szybciej niż przewidywano! Wygląda niesamowicie! Całkowicie polecam. Jakość nie jest najlepsza, ale na pewno warta swojej ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$23.99
    • US$9.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$43.99
    • US$23.99
    • US$26.99
    • US$29.99
    • US$30.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$37.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$13.15