Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2021

    Real good quality pants comfortable with inner fleece lining keeps me very warm outer layer is smooth and soft and water resistant comes with click-tight belt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Produkt gotowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2018

    pantalon de buenos acabados costuras bien hechas material cómodo y repelente al agua y al viento. colores excelentes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2017

    джинсы ношу 32 размер, эти на размер больше - на зиму нормально. реально тёплые, влаго-устойчивость не проверял.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Wysokiej jakości materiał, dobre cięcie nóg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Produkt jest bardzo dobry i wart swojej ceny! To jest grube runo, tak ciepłe! świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    /Szybko otrzymany. Idealny rozmiar xl dla mnie (95kg, 182 cm). Dobrej jakości tkaniny zewnętrzne i bardzo gorąca podszewka wewnętrzna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dobra jakość, dobra jakość!! Dobrze nadaje się do aktywności na świeżym powietrzu w zimnym klimacie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Доставка до Хабаровска 2 месяца...Качество хорошее.Ремень не растягивается-тем не менее подошёл.Можно было взять на размер больше-слишком как раз ...:) Ткань эластичная слегка...Неплохие брюки на весну ,осень... Delivery to Khabarovsk is 2 months ... The quality is good. The belt does not stretch, nevertheless it came up. It was possible to take on the size more, just too ... :) The fabric is elastic slightly ... Nice trousers for spring, autumn ...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Bardzo wygodne i ciepłe. Pogoda tutaj była niezwykle zimna, tak wdzięczna za ich ciepło. Lekki dla ich wagi, kolejny plus, miał ich na szlakach, bez łez i uszkodzeń spodni. Cieszcie się wentylacją. Wygodne podczas kucania lub wspinania się po odcinkach, gdzie normalne spodnie ograniczają lub próbują trzymać nogi do tyłu. Materiał łatwy do noszenia dobre tkaniny nie podrażnia skóry. Dobry sport w noszeniu wysokiej jakości sprzętu turystycznego, wspinaczkowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 481
    • Ft10 315
    • Ft7 203
    • Ft10 659
    • Ft10 807
    • Ft14 738
    • Ft13 558
    • Ft19 671
    • Ft34 048
    • Ft10 315
    • Ft30 953
    • Ft10 315
    • Ft9 627
    • Ft11 347
    • Ft9 454
    • Ft7 184
    • Ft5 238
    • Ft11 462