Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Produkt gotowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Wysokiej jakości materiał, dobre cięcie nóg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2018

    pantalon de buenos acabados costuras bien hechas material cómodo y repelente al agua y al viento. colores excelentes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2017

    джинсы ношу 32 размер, эти на размер больше - на зиму нормально. реально тёплые, влаго-устойчивость не проверял.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Doskonałe spodnie, bardzo wygodne, wysoka talia utrzymuje ciepło dolnej części pleców I i bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Gorące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Bardzo dobra, dobra jakość!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Bardzo wygodne i ciepłe. Pogoda tutaj była niezwykle zimna, tak wdzięczna za ich ciepło. Lekki dla ich wagi, kolejny plus, miał ich na szlakach, bez łez i uszkodzeń spodni. Cieszcie się wentylacją. Wygodne podczas kucania lub wspinania się po odcinkach, gdzie normalne spodnie ograniczają lub próbują trzymać nogi do tyłu. Materiał łatwy do noszenia dobre tkaniny nie podrażnia skóry. Dobry sport w noszeniu wysokiej jakości sprzętu turystycznego, wspinaczkowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Доставка до Хабаровска 2 месяца...Качество хорошее.Ремень не растягивается-тем не менее подошёл.Можно было взять на размер больше-слишком как раз ...:) Ткань эластичная слегка...Неплохие брюки на весну ,осень... Delivery to Khabarovsk is 2 months ... The quality is good. The belt does not stretch, nevertheless it came up. It was possible to take on the size more, just too ... :) The fabric is elastic slightly ... Nice trousers for spring, autumn ...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2017

    Размер L на рост 175см, обхват 88см подошел отлично. Теплые, мягкие. Качество на все 40$, рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 810
    • Ft12 531
    • Ft48 629
    • Ft6 207
    • Ft23 086
    • Ft12 891
    • Ft13 791
    • Ft29 374
    • Ft19 692
    • Ft6 534
    • Ft15 890
    • Ft29 024
    • Ft11 212
    • Ft27 584
    • Ft17 389
    • Ft21 887
    • Ft22 187
    • Ft6 231