Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2021

    Dobry pantofel, wygodny w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Très bon produit mais le prix a beaucoup augmenté hélas par rapport à quelque mois en arrière. Dommage A ce nouveau prix c'est un peu trop cher.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Nie jest źle w cenie, biorąc pod uwagę, że tylko ich używać do podskoczenia na zewnątrz ze śmieciami itp, na pewno nie idealne do wyjścia na dzień moim zdaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Baryler
    DK
    02/02/2021

    Te są bardzo wygodne, szczególnie za cenę. Zamówiłem dwie dodatkowe pary po otrzymaniu pierwszej pary, którą zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo wygodne i miękkie kapcie. Godny zamiennik moich 20-letnich kapci. 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Naprawdę wygodne śpiochy. Przybyli w ciągu zaledwie trzech tygodni i są idealne do użytku. Ładny design i wygodny na mroźny sezon. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Kapcie pasują do zdjęcia, bardzo wygodne, podeszwa nie ślizga się... Otrzymano w 9 dni Chiny-Francja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jest to bardzo przyjemne w noszeniu i dobre ciepłe podszewki podeszwy z ergonomicznym wykończeniem mogę go tylko polecić wszystkim!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    good looking at first sight, good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Nice and easy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 556
    • Ft12 892
    • Ft9 470
    • Ft11 993
    • Ft10 094
    • Ft12 836
    • Ft9 742
    • Ft8 800
    • Ft7 857
    • Ft17 752
    • Ft11 880
    • Ft18 399
    • Ft13 032
    • Ft16 945
    • Ft12 836
    • Ft11 345
    • Ft11 880
    • Ft10 094