Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Bardzo dobry produkt, zgodnie z opisem Jestem bardzo zadowolony Dziękuję bardzo za szybką dostawę. Pięć gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Belle i Komoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Buty dotarły i były dokładnie tak, jak wskazano. Od pierwszego założenia były wygodne. Gdy pierwszy raz je nosiłem, przeszedłem ponad 10 km i nie doznałem złych skutków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Fantastyczny wygląd i tak wygodny, wielki stosunek jakości do ceny już zamówiły podobne pai butów, jak tak pewne będą tej samej jakości i wyglądają tak dobrze jak w obrazie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    To są doskonałe, swobodne noszenie mokasynów! Bardzo wygodne, ale solidne i wytrzymałe. Znakomity kunszt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Buty otrzymane w dobrym porządku wyglądają dobrze i pasują w porządku.Jestem z tego zadowolony. Wszystko poszło dobrze tym razem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Są trochę za duże. Z wkładkami, ale idealnymi. Postawiłem pierwsze kroki bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Szybka dostawa! Trochę cięższa niż oczekiwano, ale wydają się być dobrej jakości i mają doskonałą podeszwę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Podobają mi się moje nowe buty, ale zajęło im to dwa miesiące. Myślałem, że nigdy tu nie dotrą! Są wygodne, ładne i stylowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Jest 16:30. 21-ego 10-tego, a ja jeszcze nie otrzymałem twojej poczty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 095
    • Ft13 316
    • Ft13 936
    • Ft13 936
    • Ft11 802
    • Ft20 032
    • Ft18 241
    • Ft14 245
    • Ft16 872
    • Ft6 793