Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Ten kapelusz przybył pierwszy, który został wysłany po... Ale pozostała trójka jeszcze nie przybyła, 🤔🤔🤔

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Very nice and comfortable hat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Śliczne kapelusze, kupię więcej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Dziękuję Czas dostawy produktu jest standardowy i szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Bardzo ładny kapelusz, poliester, więc łatwo jest szybko czyścić i suszyć, nie mogę mieć słońca na głowie, więc to jest idealne, dostosowane do każdego rodzaju, mam 62, nie ma problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Podobał mi się kapelusz, jak wspomniano i przyszedł bardzo szybko i dotarł w około 15 dni. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Doskonałe, oddychające materiały. Idealnie konturuje się do mojej głowy, a jej faktura i wygląd są wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    To mój drugi i trzeci kapelusz. Lubię je nosić. Wygodne i dobrze wykonane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Bardzo 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Czapka włożona do zwykłej foliowej koperty, po dotarciu z Chin, zdecydowanie nie wygląda jak na zdjęciu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$49.65
    • US$13.99
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$15.00
    • US$22.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$23.09
    • US$15.99
    • US$21.84
    • US$20.78
    • US$21.93
    • US$13.99
    • US$25.29
    • US$10.99
    • US$239.99