Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(195)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(195)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2018

    Большой стильный кошелек, приятно руку оттягивает)) Без проблем помещается много разных вещей, включая смартфон. Можно сказать - что почти идеальный, если бы не было непонятной надписи-логотипа. Стоит своих денег однозначно!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2017

    Com relação ao produto nada a reclamar, produto excelente. Minhas tristeza apenas por não consegui comprar na loja, pois, não aceitam nenhum dos meus cartões e por isso tive diversas compras com preço interessantes canceladas. Já mandei diversos emails e não resolveram estou comprando na concorrência.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Chegou antes do prazo. A Carteira é muito bonita, achei um pouco grande mas me agradou assim mesmo, ela tem espaço para muitos cartões e ainda dar pra colocar o celular dentro, alem de ter bastante bolso, vai ser muito util para minhas necessidades .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2017

    I really like the wallet. I wanted a big one like this, to fit many of my documents. I'm very satisfied by the quality, it's the same as in the pics. The price I paid was worth it. Very good. Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2019

    really appreciated , product was same as display . good service , quick delivery and excellent support.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2017

    Love this wallet super soft

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2017

    Mükemmel kalitede bir ürün, benzersiz bir ürün.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2017

    I needs a card holder for various kinds of membership cards I have, this one is great- it has so many card pockets and overall it was made of high quality leather for a reasonable price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2019

    good Product ,Thanks You

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    Wykonany z dobrego materiału. Dużo miejsca na karty płatnicze a nawet telefon. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 620
    • Ft10 665
    • Ft6 986
    • Ft6 250
    • Ft12 137
    • Ft8 091
    • Ft10 665
    • Ft8 091
    • Ft12 137
    • Ft11 723
    • Ft9 194
    • Ft11 771
    • Ft12 507
    • Ft7 356
    • Ft8 238
    • Ft12 507
    • Ft8 916
    • Ft10 509