Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(421)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(421)
    • 5 Star(390)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Bazilpo
    GR
    05/07/2021

    Very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    hatte die Tasche lt. Bildangabe etwas größer in Erinnerung. Jedoch funktional einwandfrei. Weiß nur noch nicht, wie und was es mit dem USB-Kabel auf sich hat und wie man es in Verbindung mir dem Rucksack, einsetzt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    To naprawdę bardzo dobry produkt, dokładnie to, czego oczekiwałem. Ma bardzo dobry rozmiar i jest bardzo przestronny!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    +++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Мини рюкзак, ключевое слово мини, на взрослом человеке смотрится из-за размеров по-детски. Не чего особенного простая сумочка по качеству на 1 год эксплуатации, по мне цена завышена её потолок 700р. Заказывала 2шт себе и мужу, я уж как нибудь поношу, а на муже будет смотреться по идеотски. По фото видно что на мой рост 163 и размер 42 это предел размеров человека который может носить этот рюкзак. Хорошо есть сын которому можно отдать второй рюкзак. Ткань симпатичная, светло- серый на фото светлее смотрится чем в живую. Ну и на последнем фото положила рюкзак рядом с планшетом чтобы могли оценить размер

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    pros: wow! superb product! good quality bag, good material, color also good, what am expect same as received, USB charging port also very useful, cons: nothing to find, packing: and packing only am very disappointed, single cover package only, no air bubbles cover, no cartoon box, plz concentrate packing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Witam mam już torbę, przybyła dobrze i szybko.... Jest wygodny i ładny widok i wystarczająco pojemność, aby umieścić rzeczy, jeśli wychodzisz na spacer lub podróż dobrze jest q można naładować telefon lub kamerę dzięki portowi usb. Dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    good size not to big & holds plenty ,, lining silt style & not black easy to find stuff .. ripstop style nylon strong & good zippers,,.. strap comfortable .. fast delivery to Aus becoming a very big fan of BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Torba wykonana z taniego materiału, cienkie pióro, nie uszyte idealnie, wystające nici, natychmiast można zobaczyć kategorię cenową towarów. Ale cena odpowiada towarowi, tj. Za te pieniądze lepiej nie kupować i oczekiwać, że coś jakości nie jest warte. W zasadzie normalny towar za te pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2019

    Price was right and the bag is nice and works for what I want it to do. I am not impressed with the stitching. There should have been more stitching to reinforce where the shoulder strap is attached to the bag due to the amount of stress it will be under from holding the weight of the bag. I do not expect it to hold up for any length of time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$20.78
    • US$64.67
    • US$18.47
    • US$33.48
    • US$56.58
    • US$40.41
    • US$32.99
    • US$28.74
    • US$24.75
    • US$61.20
    • US$42.99
    • US$48.96
    • US$45.99
    • US$53.12
    • US$54.27
    • US$57.99
    • US$10.88