Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Mam buty, wszystkie dopasowane w 21 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To powiedz w obrazkach sprzedaż wodoodporna, ale te nie są wodoodporne i nie wygodne. Hartowanie pięt i stóp jest bardzo bardzo bardzo czekaj nigdy więcej nie kupuj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • cYcVIP4
    ZA
    10/06/2021

    Świetny bagażnik - ma dobrze pasuje prawie idealny, co jest dobre Jakość też jest świetna I bardzo wygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Molt còmodes i disseny atractiu. Però el material de microfibra es pela i sorgeixen aviat algunes rascades.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Thanks I receive my men outdoor waterproof boots...I am happy to get it ...good for the price. thanks again..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Rzeczywiście bardzo ładny but, ale z małej strony, ale będę w stanie go użyć, ale potrzebna jest cienka skarpetka. Pozdrawiam fr.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo ładny but. Dobrze pasuje. Wodoodporny pozostaje do wypróbowania, ale jestem pewien, że się trzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Thakyou za twoje usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Πολύ καλά για τα λεφτά που πληρώνεις

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$44.99
    • US$54.33
    • US$44.99
    • US$42.99
    • US$45.99
    • US$35.99
    • US$48.99
    • US$68.24
    • US$11.99