Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(373)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(373)
    • 5 Star(346)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2020

    Bolsa Lindo... warto!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Przybył szybko, bardzo blisko minimalnego terminu dostawy, kupię inne produkty w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Materiałem jest plastik, który wkrótce pęknie/oklei. Nie tak, jak się wydawało na pokaz! Wyceniłbym to tylko na £9.99

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Jestem bardzo zadowolony ze stypendium. Ma jakość i jest bardzo piękna. Dokładnie tak, jak chciałem. Oczywiście powerbank musimy kupić oddzielnie, ale jest z kablem USB. Kabel jest w porządku, ale zrozumiałem, że z pozycji w torebce może się łatwo złamać. Oto wskazówka. Obserwuj pozycję kabla na gniazdku USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2018

    Torbica nije od kože ali to i ne stoji u opisu. Ima otvor za slušalice i usb za punjenje bez baterije naravno. Solidno. Lep model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2018

    The bag is bigger than i thought,good material.I like it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    Amazing quality and very good looking. I put my air gun, 2 sell phones, power bank vallet flashlight in it and still there's plenty of space to add something. Everybody likes my bag and each day I'm asked where had I bought it. Would recommend it to everybody.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    This is an amazing bag, it has many compartments to store the smallest of items. The strap along with the lock is of good quality nice, sturdy and secure. The earphone hole makes it easy to listen to music while being hands free :) and may I add this bag looks fantastic with jeans ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2018

    Very good quality product and accurate description, normal delivery (28 days to Spain). Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2018

    Não gostei do modelo da bolsa....Achei que era igual uma preta que eu tenho ( essa preta ela pode trocar os lado da alça) já essa que eu acabei de receber marron não troca os lado e ainda por cima ela é um pouco menor....mas como eu não verifiquei nos dados da bolsa msn assim tenho que ficar com ela

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 804
    • Ft12 403
    • Ft18 044
    • Ft12 029
    • Ft15 788
    • Ft19 838
    • Ft21 427
    • Ft17 592
    • Ft27 700
    • Ft15 036
    • Ft19 464
    • Ft20 961
    • Ft8 607
    • Ft13 018
    • Ft13 018
    • Ft13 018
    • Ft16 915
    • Ft61 848