Opinie klientów

4.73 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Ładne buty, kolor dopasowany dokładnie do kolorów online Dość ciężko wejść

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Właśnie dostałam dzisiaj buty, wyglądają pięknie i są wygodne na stopach. Jednak jeden z ćwieków, przez który przeszły koronki, odsunął się od skóry już. Nie wiem dlaczego kosztowało 42e dla mnie importowanie ich do Irlandii, co przyniosło cenę Do prawie 100e. Będę je nosił przez jakiś czas, żeby zobaczyć jak pójdzie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Nie mam ich wystarczająco długo, by nosić je na zewnątrz, ale wyglądają dobrze i dobrze zrobione. Zwykle noszę amerykański rozmiar 12 lub 13, w zależności od producenta, a 12, które zamówiłam, wydaje się pasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Właśnie otrzymałem od ciebie buty, które zamówiłem, bardzo dobre. Jeśli jest to przykład jakości towarów, które normalnie dostarczasz, najprawdopodobniej zakupić od Ciebie, kiedy będę czegoś potrzebować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Ponieważ nie miałem okazji wypróbować produktu, byłoby przedwczesne przeprowadzenie przeglądu na tym etapie. Na pierwszy rzut oka wydają się być dobrej jakości i nie mogę się doczekać, aby je wykorzystać w następny weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Model dobrze przyjęty, ale nie pasuje mi szycie (podszewka) górnego języka boli mnie, gdy celowo wziąłem wyższy rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dzięki za wiadomości Możesz mi powiedzieć, kiedy stanę się produktem? Z góry dziękuję Grégoire Michelet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Buty są ładne i wygodne, ale musiałem wziąć numer mniej, i tak dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Wyglądają bardzo dobrze. Dziwię się, że są o wiele większe. Założę grubsze skarpetki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Buty o atrakcyjnym i eleganckim wzorze. Lekka i wygodna. Doskonały zarówno do turystyki pieszej i miejskiej. Wspaniały wybór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,323
    • Ft17,984
    • Ft16,420
    • Ft17,644
    • Ft15,519
    • Ft22,596
    • Ft17,305
    • Ft20,634
    • Ft14,251
    • Ft20,020
    • Ft19,002
    • Ft18,662
    • Ft18,160
    • Ft19,002
    • Ft17,996
    • Ft13,263
    • Ft16,287
    • Ft25,604