Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Ładne buty, kolor dopasowany dokładnie do kolorów online Dość ciężko wejść

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Właśnie dostałam dzisiaj buty, wyglądają pięknie i są wygodne na stopach. Jednak jeden z ćwieków, przez który przeszły koronki, odsunął się od skóry już. Nie wiem dlaczego kosztowało 42e dla mnie importowanie ich do Irlandii, co przyniosło cenę Do prawie 100e. Będę je nosił przez jakiś czas, żeby zobaczyć jak pójdzie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Nie mam ich wystarczająco długo, by nosić je na zewnątrz, ale wyglądają dobrze i dobrze zrobione. Zwykle noszę amerykański rozmiar 12 lub 13, w zależności od producenta, a 12, które zamówiłam, wydaje się pasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Model dobrze przyjęty, ale nie pasuje mi szycie (podszewka) górnego języka boli mnie, gdy celowo wziąłem wyższy rozmiar

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Właśnie otrzymałem od ciebie buty, które zamówiłem, bardzo dobre. Jeśli jest to przykład jakości towarów, które normalnie dostarczasz, najprawdopodobniej zakupić od Ciebie, kiedy będę czegoś potrzebować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Paczka zaplanowana na koniec sierpnia na początku września dotarła z wyprzedzeniem w piątek, 6 sierpnia i odzyskała ten poniedziałek, 9 sierpnia w DHL. Piękne niebieskie buty, które pasują do mnie bardzo dobrze z rozmiaru 9 (43). Świetnie, dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Lekka, stylowa i bardzo wygodna. Sprawdzony przewodnik porównania wielkości, aby uzyskać rozmiar AU, a następnie dodać połowę rozmiaru, aby być bezpiecznym - pasuje idealnie. Dostarczone 6 dni roboczych po dostawie - świetna obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Ponieważ nie miałem okazji wypróbować produktu, byłoby przedwczesne przeprowadzenie przeglądu na tym etapie. Na pierwszy rzut oka wydają się być dobrej jakości i nie mogę się doczekać, aby je wykorzystać w następny weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dzięki za wiadomości Możesz mi powiedzieć, kiedy stanę się produktem? Z góry dziękuję Grégoire Michelet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Oczywiście musisz poczekać jeszcze trochę, ale było warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 652
    • Ft20 655
    • Ft17 445
    • Ft15 996
    • Ft19 582
    • Ft18 515
    • Ft18 682
    • Ft14 954
    • Ft17 257
    • Ft17 229
    • Ft19 582
    • Ft17 803
    • Ft18 157
    • Ft22 446
    • Ft16 378
    • Ft18 515
    • Ft14 797
    • Ft5 855