Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Buty/buty dotarły zgodnie z przewidywanym terminem dostawy Opis: cholewka buta jest wykonana z bardzo lekkiego materiału lub wyglądu 'sztucznej skóry'. Kolor jest jaśniejszy odcień brązu, preferuje nieco ciemniejszy odcień. Podeszwy mają głęboki wzór rowków -idealne do wędrówek, dobra przyczepność do śliskich surfsce Może być równie dobry na lodzie i śniegu. Buty ważą około 765 gm, więc nie są ciężkie jak inne buty trekkingowe na zewnątrz. Wybór rozmiaru: Zamówienie prawidłowego rozmiaru jest trochę trudne. Jest rozwijana karta, aby wybrać kraj tuż powyżej po lewej stronie opcji paska wyboru rozmiaru. Wybrałem z tego menu UK i myślę, że mój wybór zmieni rozmiary do UK dla mojego zamówienia. Prowadzi to do złożenia zamówienia na niewłaściwy rozmiar jak ja, ponieważ zamówiłem rozmiar 8 w głównym barze zakładając, że Weź brytyjski rozmiar 8. Ale myliłem się, gdy wybierasz kraj w menu rozwijanym np. UK, główny Wybór rozmiaru nie zmienia kraju. Główny wybór rozmiaru pozostaje jako domyślny, więc skończyło się na tym, że otrzymałem rozmiar UK9 zamiast UK8 Aby uzyskać prawidłowy rozmiar UK, kliknij na numer rozmiaru, a następnie sprawdź jego odpowiedni rozmiar w kroplówce UK selektor w dół. Następnie wybierz mniejszy rozmiar w głównym selektorze rozmiaru, aż znajdziesz właściwy rozmiar pokazany w Menu rozwijane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Piękna jakość. bardzo szybka dostawa. Nie ma żadnych roszczeń, polecam je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Ładne buty, kolor dopasowany dokładnie do kolorów online Dość ciężko wejść

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Właśnie dostałam dzisiaj buty, wyglądają pięknie i są wygodne na stopach. Jednak jeden z ćwieków, przez który przeszły koronki, odsunął się od skóry już. Nie wiem dlaczego kosztowało 42e dla mnie importowanie ich do Irlandii, co przyniosło cenę Do prawie 100e. Będę je nosił przez jakiś czas, żeby zobaczyć jak pójdzie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Nie mam ich wystarczająco długo, by nosić je na zewnątrz, ale wyglądają dobrze i dobrze zrobione. Zwykle noszę amerykański rozmiar 12 lub 13, w zależności od producenta, a 12, które zamówiłam, wydaje się pasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Model dobrze przyjęty, ale nie pasuje mi szycie (podszewka) górnego języka boli mnie, gdy celowo wziąłem wyższy rozmiar

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Właśnie otrzymałem od ciebie buty, które zamówiłem, bardzo dobre. Jeśli jest to przykład jakości towarów, które normalnie dostarczasz, najprawdopodobniej zakupić od Ciebie, kiedy będę czegoś potrzebować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Mam swoją parę tylko przez tydzień, ale do tej pory jestem Bardzo się cieszę z tych butów. Przyjechali o tydzień za późno, Ale warto było czekać. Lekka waga, ze świetną podeszwą. cena jest ładna Też dobrze. Nie mogę się doczekać, żeby je przetestować na wycieczce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    przyjechał w dobrym stanie i nie ma wad, są świetne, dobry produkt i myślę, że kupiłbym od tej samej marki inny obuwie, dziękuję bardzo! 😃👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Paczka zaplanowana na koniec sierpnia na początku września dotarła z wyprzedzeniem w piątek, 6 sierpnia i odzyskała ten poniedziałek, 9 sierpnia w DHL. Piękne niebieskie buty, które pasują do mnie bardzo dobrze z rozmiaru 9 (43). Świetnie, dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 382
    • Ft19 129
    • Ft13 572
    • Ft20 051
    • Ft17 642
    • Ft16 379
    • Ft8 032
    • Ft15 312
    • Ft22 984
    • Ft17 153
    • Ft17 670
    • Ft21 146
    • Ft19 337
    • Ft18 959
    • Ft17 863
    • Ft18 592
    • Ft15 151
    • Ft4 101