Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2019

    Nice quality. For normal shirts I'm size L but for this particular shirt I'm size 3XL. The print is beautifully done considering the price.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Cześć, Jestem bardzo rozczarowany tym, co otrzymałem, zamówiłem rozmiar 3 (L), ale raczej zły rozmiar został dostarczony teraz, otrzymałem rozmiar 3XL zamiast, mam nadzieję, że zorganizujesz zwrot tak, że właściwy rozmiar zostanie dostarczony po.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Czysta bawełna, tkanina jest bardzo przyjemna dla ciała. Rozmiar odpowiada 52. Dobre cięcie, ładny rysunek, bardzo elegancki i przyzwoity wygląd. Mam 68 lat, mam na sobie 55 koszulek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    BG bardzo goooooooddddddddddddddddddd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Doskonała koszula szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Koszulka dobrze pasuje do mojego ciała, kupiłem XL i mam 1,80m i 90KG. Pieczątka jest bardzo ładna. Daję 2 gwiazdki, ponieważ tkanina łatwo się zgnieci i wymaga prasowania po praniu, w przeciwnym razie nie można go używać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Kupujący Beware!!!!>>>>It jest jak noszenie namiotu, z rękawami!!!!!; Za bardzo się wstydzisz nosić! Powiedzieli, że luźny fit!!!???>>>>>Better, żeby powiedzieć, żaden fit!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Niesamowita koszula

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 279
    • Ft8 710
    • Ft7 279
    • Ft9 580
    • Ft12 647
    • Ft7 279
    • Ft7 279
    • Ft8 046
    • Ft10 453
    • Ft9 058
    • Ft7 279
    • Ft12 544
    • Ft9 580
    • Ft8 813
    • Ft8 813
    • Ft6 635
    • Ft10 801
    • Ft5 308