Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Bardzo dobre buty, bardzo zadowoleni. Skóra jest miękka, blisko nóg, w środku miękka. Jestem bardzo zadowolony z jakości początkowo otrzymanej, przejrzę trwałość, kiedy będę go używać wystarczająco długo. Niezwykle przylepna, jak nazwa anty-poślizgowa. Kiedy go zamówiłem, produkt się wyczerpał, więc musiałem czekać na produkcję, i to było dwa tygodnie od momentu, kiedy dostałem go w ręce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Gumowe podeszwy zbyt grube i ciężkie, nie były x te buty były piękne z kolorem, który odzwierciedla sprzedaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Byłem bardzo zadowolony z dostawy do Wielkiej Brytanii i to tak szybko. Buty były fantastyczną ceną i komfort tak miękki do chodzenia i skóra była również miękka, i fantastyczny kolor i styl. Żona oskarżyła mnie o wydanie ponad 1oo dolarów i nie mogła uwierzyć w cenę, kiedy nie widziała dostawy. Jak również spakowanie butów było w ładnej torbie i piankowych kształtownikach do utrzymania kształtu ładnego. Bardzo dobrze. Nie zawaham się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Doskonałe szusury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Piękne i wygodne buty z elastyczną podeszwą. To pokazuje dobrą konstrukcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Używałem ich już kilka razy i do tej pory okazuje się, że to bardzo dobra para butów. Warte ceny, którą zapłaciłem. Mimo to nie są wystarczająco dobrze testowane, ponieważ z czasem muszą się wykazać. Postaram się zaktualizować moją recenzję, jak tylko pojawi się coś wartościowego i wraz z upływem czasu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Przybyła w złym stanie, bardzo pomarszczona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonały produkt i obsługa naprawdę zachwycony jakością i standardem wszystkiego. Warta więcej niż 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$57.74
    • US$66.69
    • US$54.27
    • US$48.82
    • US$49.44
    • US$57.74
    • US$62.09
    • US$48.40
    • US$63.24
    • US$58.89
    • US$55.55
    • US$46.19
    • US$52.99
    • US$48.50
    • US$57.74
    • US$45.99
    • US$19.99