Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Bardzo dobre buty, bardzo zadowoleni. Skóra jest miękka, blisko nóg, w środku miękka. Jestem bardzo zadowolony z jakości początkowo otrzymanej, przejrzę trwałość, kiedy będę go używać wystarczająco długo. Niezwykle przylepna, jak nazwa anty-poślizgowa. Kiedy go zamówiłem, produkt się wyczerpał, więc musiałem czekać na produkcję, i to było dwa tygodnie od momentu, kiedy dostałem go w ręce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Gumowe podeszwy zbyt grube i ciężkie, nie były x te buty były piękne z kolorem, który odzwierciedla sprzedaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Doskonałe szusury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Przybyła w złym stanie, bardzo pomarszczona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Byłem bardzo zadowolony z dostawy do Wielkiej Brytanii i to tak szybko. Buty były fantastyczną ceną i komfort tak miękki do chodzenia i skóra była również miękka, i fantastyczny kolor i styl. Żona oskarżyła mnie o wydanie ponad 1oo dolarów i nie mogła uwierzyć w cenę, kiedy nie widziała dostawy. Jak również spakowanie butów było w ładnej torbie i piankowych kształtownikach do utrzymania kształtu ładnego. Bardzo dobrze. Nie zawaham się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Zamówiłem ten but 21 maja 2021 roku i nie otrzymałem produktu do daty 06/27/21. Powtarzam: „Nie otrzymałam tej rzeczy, którą zamówiłam."

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Happily, they look as nice as the photo! Very comfortable, soft leather fit. Even my wife loves them and she is really picky! Count me as a happy customer!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonały produkt i obsługa naprawdę zachwycony jakością i standardem wszystkiego. Warta więcej niż 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dotarcie do Australii zajęło ponad miesiąc, ale buty są w porządku i wygodne (do tej pory...). Dobra cena za pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Arrived today at 10am on my feet 10.10am super soft and comfortable no complaints so far well worth the money and the wait..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 803
    • Ft16 378
    • Ft13 872
    • Ft17 803
    • Ft16 733
    • Ft13 872
    • Ft16 795
    • Ft16 733
    • Ft16 378
    • Ft17 091
    • Ft16 249
    • Ft18 515
    • Ft14 180
    • Ft12 817
    • Ft14 596
    • Ft14 923
    • Ft13 255
    • Ft5 695