Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2018

    I received it yesterday, and I immediately replaced my old wallet for the new! I love the color and its attractiveness. I also like the fact that it meets new age/modern time and even has a Micro SD memory card slot. It contains ample credit card slots and deep segregated pockets for organizations. Suggested future enhancements to the wallet in v2.0: Add Cryptocurrency slots, it's the future.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2018

    кошелёк хорошего качества 👍на ощупь мягкий. упаковано в простой пакет .доставка быстрая до Башкирии Благовещенск за 14 дней...и это радует...швы ровные пахнет кожей но запах не резкий вообщем покупкой доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    premium looks. excellent utility. good workmanship.timely delivery.enjoyed shopping on banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    جميل ، انيق رايق

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    good but delivery is too late overall is good ... value for money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2018

    15 günde ulaştı elime hızlı kargo türkiyeden alacaklar için ürün anlatıldığı gibi kullanılır güzel ürün tavsiye tşk banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2018

    Exelent product and very usefull.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2017

    very good quality leather. Max thought out and comfortable. I recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Bardzo ładny portfel, jakość jest bardzo dobra biorąc pod uwagę cenę. Jedyną wadą jest to, że nie ma torebki na monety, z czego nie zdawałem sobie sprawy. Poza tym, bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Jak to wygląda na zdjęciach, ma wiele kieszeni i wygląda wyrafinowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 137
    • Ft8 827
    • Ft5 884
    • Ft5 514
    • Ft9 554
    • Ft6 986
    • Ft11 035
    • Ft5 884
    • Ft5 148
    • Ft6 591
    • Ft6 250
    • Ft8 091
    • Ft5 412
    • Ft10 665
    • Ft7 722
    • Ft5 884
    • Ft8 916
    • Ft7 722