Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2020

    Naprawdę doskonały elastyczny materiał wykonany z i wygląda ładny kształt, pasuje do codziennego i formalnego użytku. Również nie będziesz cierpieć z powodu tego brzydkiego zapachu, jak niektóre inne modele, szczególnie letni 😓 czasu. Nie pierwszy raz kupuję ten sam produkt, ale próbowałem innego koloru 👞👟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2019

    get the shoes for a few days,i need to review the shoes after i received it.first, the shoes looks good with the soft soles,i wear for my job,standing for the whole days, i cannot feel any uncomfortable. and the shoes made by the best leather, it is soft.what a great deals

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    brown color is the greatest color,i love the brown shoes,and this shoes fit me as well,also soft&comfortable

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2019

    good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    good business shoes,good looking,soft,comfortable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    Já chega ótimo top 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2019

    merci j’ai récupéré mon colis ce jour

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    przybył w dobrym stanie i bardzo wygodne buty, są poważną firmą, dzięki Santiago Miahuatlán, Puebla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2019

    A little bit disappointing after open the package. The quality is not that good as expected. The material feels cheap, maybe only worth half of the price. Worry about how long it can last. Don't want to buy again or recommend to friend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    desculpe , confirmei a entrega porem , a entrega ainda não foi feita, gostaria de saber para quando a entrega esta programada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 729
    • Ft14 759
    • Ft23 468
    • Ft17 031
    • Ft13 625
    • Ft25 739
    • Ft21 196
    • Ft12 812
    • Ft18 545
    • Ft12 268
    • Ft16 932
    • Ft14 320
    • Ft18 542
    • Ft24 602
    • Ft19 204
    • Ft20 921
    • Ft17 031
    • Ft9 495