Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    получили за 2недели упоковка -мешочек-слабовато обувь слегка помялась туфли хорошие-покупкой доволен рекомендую !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Jak na tę cenę, to wygląda na całkiem dobre buty. Dostałem je wczoraj, więc nie nosiłem ich zbyt wiele - może za miesiąc powiem, jak się trzymają. Ale czują się dobrze poza pudełkiem. Jedyna dziwna rzecz jest zauważalna na poniższym zdjęciu. Jeden but jest całkowicie czarny, a drugi ma trochę brązowe na górze... To błąd czy styl? I tak je zatrzymam, bo to ledwo zauważalne, ale nadal wydaje się dziwne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    ممتاز 👌 انصح بذالك المتجر

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Mój mąż to uwielbiał! Szybko tu dotarłeś.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Buty nie są takie złe jak na tanią cenę!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    very nice design and very comfortable to wear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Doskonały produkt i dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Przytulnie pasuje do moich raczej szerokich stóp. Zamówiłem większy rozmiar i jestem zadowolony. Przybyli szybko w doskonałym stanie. Podobnie jak produkty ze skóry azjatyckiej, jest słaby zapach chemiczny, Prawdopodobnie od garbowania skóry. Wydaje się, że znika po kilku dniach. Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolony z tych butów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Luksusowe „koła" GORGEOUS skóra!!!! Wygodne jak kapcie domowe!!! Czysta rozkosz!! Dostarczono go w 10 dni. Jestem bardzo zadowolony z zakupu!!!! Polecam!!! Luksusowe „koła" ВЕЛИКОЛЕПНАЯ skóra!!!! Wygodne jak domowe kapcie!!! Totalna rozkosz!!! Dostarczona w 10 dni. Bardzo ДОВОЛЕН ПОКУПКОЙ!!!!! РЕКОМЕНДУЮ!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Ekstremalnie miękkie buty. Rozmiar jest dość duży. Gdybym miał rozmiar na końcu drogi, byłoby dobrze. Niezły zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 731
    • Ft6 657
    • Ft16 430
    • Ft13 632
    • Ft18 528
    • Ft4 538
    • Ft16 082
    • Ft4 541
    • Ft17 129
    • Ft22 724
    • Ft15 731
    • Ft12 107
    • Ft13 620
    • Ft11 534
    • Ft9 788
    • Ft19 578
    • Ft16 490
    • Ft4 338