Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Dobre buty otrzymane dziś dzięki sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Otrzymałem skórzane buty, które były dobrze zapakowane i w nowym stanie. Zamówiłam rozmiar 9 (eur 43), który jest moim normalnym rozmiarem. Niestety, te, które otrzymał, chociaż Rozmiar 9, były bardzo obcisłe i zbyt niewygodne do noszenia. Szkoda, ponieważ jakość buta jest bardzo dobra, kolor jak oczekiwano itp. Skontaktuję się z działem obsługi klienta, aby zorganizować wymianę na następny rozmiar się ie rozmiar 10, który jestem pewien będzie w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Dwa miesiące zajęło dostarczenie butów. Kupiłem za 47,00 dolarów i kiedy czekałem na dostawę Cena spadła do 32.99 dolarów. Po dwóch miesiącach oczekiwania, czuję, że powinienem był je kupić po tańszej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Buty są ładne, a lokk dobre. Zamówiłem jeden rozmiar większy (10) zamiast 9 i nadal były za małe Nie udało mi się jeszcze złapać nikogo, by zwrócił buty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Buty były stylowe i wygodne, jednak są trochę mniejsze niż mój rozmiar. Planuję je zwrócić, ale tylko na większe rozmiary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    I bought these for my husband's birthday and we were invited to Juneteenth celebration,they were the talk of the day,all day.Everybody loved them even the women and the younger men that were there.Of course I told them where to get them.My husband loves them!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Mam buty i są „jak w reklamie". Ale wow!!! Dwa miesiące na dostawę jPytanie111307285667881838307_1609275086920? To było śmieszne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Otrzymałem paczkę, ale kurier zostawił ją w korytarzu, gdzie każdy mógł ją odebrać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dobrej jakości obuwie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Zamówił buty w listopadzie przed Świętem Dziękczynienia i nie otrzymał aż do 4 stycznia 2021 roku. Bardzo powolna dostawa. Bardzo mi się podobają te buty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 340
    • Ft16 341
    • Ft15 093
    • Ft15 222
    • Ft8 803
    • Ft21 427
    • Ft14 464
    • Ft18 159
    • Ft17 068
    • Ft15 980