Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2020

    Para butów jest ok, ale czas realizacji od zamówienia ustalonego do dostawy jest tak długi, prawie 02 miesięcy tylko od CN do VN...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Towary otrzymane, paczka była długa, nie namierzona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Podoba mi się ten, unikalny design i żadnych uszkodzeń, dzięki BANGGOD I to jest najlepszy sklep online

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Thanks a lot. I'm very satisfied with products and delivery!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    jako

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Na moje zamówienie otrzymałem po dobrych 4 miesiącach, czuję, że czas jest trochę za dużo, może mógłbyś się temu przyjrzeć, bo to zachęci nas do zamawiania więcej rzeczy. Przede wszystkim jestem podekscytowany, moje buty są bardzo ładne. Dziękuję T Siedziba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Bardzo zadowolony z tych butów. Nieszczęśliwą rzeczą jest to, że koronki, które są jakby plecioną liną, zaczęły się odplatać, gdy pierwszy raz zakładałem buty. Mam nadzieję, że zapasowe będą dostępne. Przesyłka była bardzo szybka. Ian, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Otrzymałem te buty w dobrym porządku. Zajęło mi to chwilę, aby dotrzeć do mnie i na początku pomyślałem o nie, ponieważ są bardzo miękkie, ale po ich noszeniu wydają się być dość wygodne i dobre materiały. Świetny do wychodzenia z butów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Świetna jakość produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Bardzo miękkie, dobrze wyglądające buty. Dostawa OK, choć raczej późno (więcej niż miesiąc od zamówienia). Rozmiar mniejszy niż przewidywano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 255
    • Ft17 091
    • Ft17 803
    • Ft18 515
    • Ft21 719
    • Ft18 515
    • Ft18 157
    • Ft13 563
    • Ft20 652
    • Ft21 719
    • Ft19 227
    • Ft16 961
    • Ft16 021
    • Ft16 249
    • Ft19 394
    • Ft15 666
    • Ft16 021
    • Ft21 719