Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Produkt przyszedł do mnie, ale rozmiar nie jest wymagany, zbyt duży...Zamówiłem rozmiar 43 (11.5) i przybył 47 jak sprawdził rejestr na obuwiu.... Co powinienem zrobić, aby uzyskać zmianę dla mojego rozmiaru?... Te, które dostałem, nie mogę użyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Jakość wygląda całkiem nieźle po przyjeździe. Niezwykle wygodne do butów. Kupiłem rozmiar, który był nieco większy, co wydaje się uzasadnione, ponieważ chińskie rozmiary mogą być nieco mniejsze niż rozmiary europejskie / USA. Wypełnienie zamówienia zajęło wiek, więc nie oczekuj, że otrzymasz produkt przez tydzień. Cena była całkiem rozsądna. Prawdziwym sprawdzianem będzie to, jak dobrze się ubierają, żeby czas powiedział.. Nie mogę dać „bardzo dobrze" do tego czasu..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Hàng nhìn ảnh thì đẹp nhưng thực tế chưa đc như mong muốn,chất mềm nhẹ nói chung cũng chỉ là hàng tầm trung ae mua dùng cũng OK đó zzzzzzzzzzzz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Chcę podziękować za produkt i jego dostawę. Bardzo dobrze pasują do moich stóp i są bardzo wygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jestem zadowolony z moich butów, choć zajęło mi to ponad miesiąc. Czuje się komfortowo i jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Wygodne i wygodne, są szczupłe w porównaniu do innych marek, ale podoba mi się ten model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Zadowolony z butów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    absolutely love these shoes the most comfortable I have ever worn

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dziękuję bardzo, bardzo dziękuję... Jak pokazano na stronie internetowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Produkt jest dobrej jakości. Jest bardzo miękki i wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.74
    • US$44.99
    • US$44.99
    • US$52.82
    • US$46.24
    • US$46.99
    • US$69.29
    • US$44.99
    • US$61.80
    • US$55.99