Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Nigdy nie myślałem, że będzie tak wspaniały, ponad moje oczekiwania, niezwykle wysokiej jakości, miękki, elastyczny, trwały Naprawdę warto. ( Szczerze mówiąc, gdyby to była wielka marka jak Boss, postawiliby za to przerażającą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Produkt jest doskonały. Dobra robota, dokładnie tak jak pokazano. Poród był okropny. Zamówiłem 19 czerwca. Szacunkowa dostawa miała miejsce 6 sierpnia 2021 roku (po złożeniu zamówienia). Rzeczywista dostawa była 20 lipca 2021 roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Zajęło mi chwilę, by otrzymać te buty, ale warto było czekać,... Są piękne, bardzo dobrze wykonane, i pasują idealnie do mnie! Jadę do tropików Ameryki Środkowej, a to będą moje buty na co dzień!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Trzy miesiące zajęło dotarcie, ale w końcu tu. • bardzo wygodne • rozsądna cena • atrakcyjny design Teraz do ich użycia i zobaczyć, jak trwałe są Ogólnie, dobra okazja :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Przyszło wcześniej niż się spodziewałem w bardzo dobrym stanie i bez płacenia podatków importowych. Tak trzymać i dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo wygodne i przybył szybko, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Finally, in these case all right!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Za duże zamówiłem 10,5 my wiedźma jest 44 i dostałem 45 siodła są za duże

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Idealna i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 242
    • Ft12 049
    • Ft11 446
    • Ft18 225
    • Ft16 237
    • Ft19 219
    • Ft4 082
    • Ft19 210
    • Ft19 882
    • Ft15 706