Opinie klientów

4.73 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Wygląda dobrze, czuje i wygląda na prawdziwą skórę. Telefon łatwo wchodzi, ale trudno go wyjąć. Mam nadzieję, że z czasem obie torby będą trochę luźne. Nieco niedokładna powierzchnia jednej z worków, co nie jest miłe, ponieważ nie nadaje się już na prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Dobrze wykonany i dobrze wyglądający produkt. Jakość skóry wydaje się dobra, z ładnym, równym szyciem. Powinien się dobrze starzeć z użyciem. Pasuje do mojego iPhone'a 7Plusa bardzo wygodnie, pod warunkiem, że obudowa ochronna nie jest zamontowana. To prawdopodobnie jedyny problem, ale nie bardzo poważny. Z radością polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Niezły materiał, dobry pomysł, ale słabo zaprojektowany. 1. Brak sznurka, żeby pociągnąć za telefon, kiedy jest włożony, myślałem, że pociągnięcie za pstryknięcie może to zrobić, nie. 2. Tył wygina się na pasku, więc nie da się odłożyć telefonu, nawet bez problemu, kiedy nie ma go na pasku. Potrzebne egzekwowanie. Poprawa potrzebna i będzie świetnym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Bardzo szybka wysyłka i przyjazd. Ale Umieścić komórkę w środku to za dużo pracy, nawet żeby się wydostać. Kiedy torba jest na pasie. Wygląda dobrze, ale praca jest zła. Włóż to natychmiast do szafy. Przykro mi, ale nic więcej na ten temat nie powiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Ładnie to rozegrane. Dobre wykonanie. Ładne szycie. Niestety mój iPhone XR i to jest trochę ochronne futerał nie zmieści się w tym Nie użyję telefonu bez tej drugiej małej walizki. Zbyt duże szanse, że wytryśnie mi z ręki. Tn i śliskie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Cóż, empaquetado.... Wygląda bardzo dobrze... ok.. Myślę, że chcesz, by kara zobaczyła ich i Seguirlosa.... Wyniki tylko jeśli Telefono złamie Fundadę....to weź to pod uwagę..OK. Jakość jest dobra...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Co trzeba zrobić, aby otrzymać właściwy adres. Adres to 12 Park Hill Drive Aylestone Leicester Le2 8 godzin. Sprawdź szczegóły mojego konta i powyższy adres domyślny jest poprawny proszę to uporządkować dzięki Chris

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Jak mogę zapoznać się z tym elementem, Torba telefoniczna w pasie Skóra 6,3 cala, jeśli nie otrzymałam? Proszę o poradę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo dobry produkt, mocna skóra i bardzo dobrze wykończone. Nie ma problemu z tym elementem. Zalecam kupno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    To mój pierwszy raz, aby zamówić w tej aplikacji, ale element jest tak niesamowity! To, co widzisz na zdjęciu, to to, co naprawdę dostajesz. To jest warte nagrody, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 803
    • Ft7 787
    • Ft8 002
    • Ft8 618
    • Ft9 480
    • Ft9 480
    • Ft7 386
    • Ft6 771
    • Ft9 819
    • Ft7 787
    • Ft12 528
    • Ft9 480
    • Ft7 787
    • Ft8 464
    • Ft7 787
    • Ft11 173
    • Ft9 480
    • Ft7 787