Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Wygląda dobrze, czuje i wygląda na prawdziwą skórę. Telefon łatwo wchodzi, ale trudno go wyjąć. Mam nadzieję, że z czasem obie torby będą trochę luźne. Nieco niedokładna powierzchnia jednej z worków, co nie jest miłe, ponieważ nie nadaje się już na prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Niezły materiał, dobry pomysł, ale słabo zaprojektowany. 1. Brak sznurka, żeby pociągnąć za telefon, kiedy jest włożony, myślałem, że pociągnięcie za pstryknięcie może to zrobić, nie. 2. Tył wygina się na pasku, więc nie da się odłożyć telefonu, nawet bez problemu, kiedy nie ma go na pasku. Potrzebne egzekwowanie. Poprawa potrzebna i będzie świetnym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Cóż, empaquetado.... Wygląda bardzo dobrze... ok.. Myślę, że chcesz, by kara zobaczyła ich i Seguirlosa.... Wyniki tylko jeśli Telefono złamie Fundadę....to weź to pod uwagę..OK. Jakość jest dobra...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Idealna prawdziwa skórzana torebka na twój za duży telefon. Bardzo stylowe i staroświeckie w tym samym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo dobry i nadaje się do użytku. Jest napisane 'płótno' i syntetyczny. - Nie do końca skórzana. OK i pasuje dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Jak mogę zapoznać się z tym elementem, Torba telefoniczna w pasie Skóra 6,3 cala, jeśli nie otrzymałam? Proszę o poradę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo dobry produkt, mocna skóra i bardzo dobrze wykończone. Nie ma problemu z tym elementem. Zalecam kupno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    To mój pierwszy raz, aby zamówić w tej aplikacji, ale element jest tak niesamowity! To, co widzisz na zdjęciu, to to, co naprawdę dostajesz. To jest warte nagrody, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Wszystko było dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 871
    • Ft10 576
    • Ft8 460
    • Ft9 165
    • Ft10 222
    • Ft9 871
    • Ft7 019
    • Ft10 222
    • Ft10 222
    • Ft13 043
    • Ft8 106
    • Ft7 755
    • Ft9 165
    • Ft7 019
    • Ft9 165
    • Ft13 043
    • Ft6 714
    • Ft6 714