Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2021

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Wygląda dobrze, czuje i wygląda na prawdziwą skórę. Telefon łatwo wchodzi, ale trudno go wyjąć. Mam nadzieję, że z czasem obie torby będą trochę luźne. Nieco niedokładna powierzchnia jednej z worków, co nie jest miłe, ponieważ nie nadaje się już na prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Jest to dobry sposób, aby mieć dostęp do May mobile cały czas bez konieczności noszenia go w kieszeni. Uchwyt mobilny jest praktyczny i wygląda ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wytrzymało wcześniej, ale trochę ciasno, ale użyłem mydła do siodła, aby ułatwić telefon.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Idealna prawdziwa skórzana torebka na twój za duży telefon. Bardzo stylowe i staroświeckie w tym samym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Świetna obsługa i żadnych problemów. Jestem zadowolony z przypadku i pasuje do mojego nowego I-phone 13. To pasuje do mojego paska i woli A nie spaść jak moja stara wydra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo się cieszę z tego powodu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo dobry i nadaje się do użytku. Jest napisane 'płótno' i syntetyczny. - Nie do końca skórzana. OK i pasuje dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Jak mogę zapoznać się z tym elementem, Torba telefoniczna w pasie Skóra 6,3 cala, jeśli nie otrzymałam? Proszę o poradę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    good delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$18.69
    • US$21.39
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$21.69
    • US$25.40
    • US$26.55
    • US$58.89