Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Вроде бы все было хорошо. Но доставка по России опять дала сбой. Пакет пришел протёртый до обуви. Фоткать не стал, так как обувь была только немножко испачкана. А вот размер! Заказывал 11-й, пришёл 13

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Przesyłka została przyjęta stosunkowo szybko. Ku mojemu rozczarowaniu, nie otrzymałem tego, co zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Produkt jest bardzo doskonały, więc został zamówiony, ale przybył, inny kolor i rozmiar, proszę o pomoc i wymianę produktu i poprawienie błędu proszę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Bardzo wygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Ładne wygodne buty. Górna tusza buta, do której przymocowana jest zamszowa cholewka i podeszwa, jest rodzajem nieparzystego materiału syntetycznego, podobnego do tego, z którego są wykonane buty plażowe. Materiał ten jest również widoczny na górze otworu buta, który jest pokazany na obrazkach produktu, ale może nie być aż tak oczywisty, dopóki nie zobaczysz buta. To nie jest problem, materiał (szary w moim przypadku) pasuje do zamszu, więc nie umniejsza całości buta i prawdopodobnie jest konieczne, aby wcisnąć stopę do buta, Jak buty są dobrze dopasowane. Mówiąc o fit, po zmierzeniu moich stóp w stosunku do przewodnika, zamówiłem brytyjski rozmiar 8, który jest moim normalnym rozmiarem. Te pasują do siebie, co jest moim zdaniem ideą projektu, który również jest w porządku. But jest dość wąski, ale i tak mam wąskie stopy, jeśli masz szersze stopy, myślę, że przynajmniej rozmiar podniesiony, jak sugeruje przewodnik rozmiaru, byłby dobrym planem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Towar dotarł nietknięty. Bez roszczeń, tylko sprzedawca, który wykonuje swoje obowiązki idealnie. Czas przybycia i pracy agenta pocztowego zaskoczył mnie nawet: bardzo szybko, nie ma zakrętów i guzów na paczce. Co więcej, towar jest w worku, nawet szkoda go wyrzucić. Nie użyłem jeszcze żadnych smakołyków, zacznę biegać w przyszłym miesiącu - teraz jest za gorąco. Nie mogę więc powiedzieć nic o jakości produktu, jedyna rzecz - wygląda całkiem przyzwoita, a rozmiar pasuje idealnie zarówno pod względem długości i szerokości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Kształt różnił się nieco od obrazu, ale nie był to problem ze względu na łatwość noszenia. Ponadto, rozmiar wydaje się być trochę większy niż wyświetlacz. Jest guma zamiast sznurka, więc jeśli pociągniesz za dużo, będziesz miał problem ze znalezieniem miejsca do wyjścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Towar dotarł w idealnym stanie. W oczekiwanym terminie. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Niezłe buty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bardzo Wygodne Buty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 782
    • Ft18 206
    • Ft18 206
    • Ft15 292
    • Ft18 568
    • Ft17 477
    • Ft20 025
    • Ft15 292
    • Ft9 828
    • Ft22 210
    • Ft17 840
    • Ft22 210
    • Ft14 927
    • Ft20 025
    • Ft20 753
    • Ft16 383
    • Ft16 383
    • Ft44 140