Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Ботики получил, пришли раньше срока, что радует. Классные ботики, после зимней обуви, в них хочется взлететь, мягкие, лёгкие,удобные, красивые, кожа как на перчатках, -- ну просто прелесть. денег ни сколько не жалко, за такую обувь. Куплю ещё какие-нибудь. Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Świetna firma i szybka wysyłka i jakość jest doskonała będę Twoim gościem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo ładny, bardzo lekki, tylko to, czego chcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Bardzo ładny but, lekki, wygodny i dobrze wykonany. Nosiłem je przez ostatnie 3 lub 4 dni, odkąd zostały dostarczone i znaleźć buty bardzo ładne do noszenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Excellent boots, very confortable and flexible, BUT it is absolute needed to put insoles into them, if not you feel like if you are walking on the floor as if you had almost no sole. This is the only concern, but I also bought insoles and the product is perfect. Thanks ! (I have bought three boots)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Wyjątkowo zadowolony z jakości, komfortu i stylu!!! Dziękujemy za dobrze wykonany produkt!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Encantat amb el producte. Magnífica qualitat i disseny. Són comodíssims. Excel·lent relació qualitat-preu. Vicent Martí

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    O, och, och! Piękne Botki. Dokładnie tak, jak oczekiwano z wysokiej jakości i wygodny. Polecam te buty, za naprawdę dobrą cenę! Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Buty są wygodne i piękne, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Niezłe buty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 059
    • Ft19 166
    • Ft21 466
    • Ft18 781
    • Ft9 224
    • Ft25 380
    • Ft19 548
    • Ft19 933
    • Ft18 548
    • Ft20 517
    • Ft21 081
    • Ft19 933
    • Ft23 461
    • Ft21 081
    • Ft18 399
    • Ft19 571
    • Ft14 104
    • Ft13 032