Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Ботики получил, пришли раньше срока, что радует. Классные ботики, после зимней обуви, в них хочется взлететь, мягкие, лёгкие,удобные, красивые, кожа как на перчатках, -- ну просто прелесть. денег ни сколько не жалко, за такую обувь. Куплю ещё какие-нибудь. Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo ładny, bardzo lekki, tylko to, czego chcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Bardzo ładny but, lekki, wygodny i dobrze wykonany. Nosiłem je przez ostatnie 3 lub 4 dni, odkąd zostały dostarczone i znaleźć buty bardzo ładne do noszenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Excellent boots, very confortable and flexible, BUT it is absolute needed to put insoles into them, if not you feel like if you are walking on the floor as if you had almost no sole. This is the only concern, but I also bought insoles and the product is perfect. Thanks ! (I have bought three boots)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Wyjątkowo zadowolony z jakości, komfortu i stylu!!! Dziękujemy za dobrze wykonany produkt!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Encantat amb el producte. Magnífica qualitat i disseny. Són comodíssims. Excel·lent relació qualitat-preu. Vicent Martí

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    O, och, och! Piękne Botki. Dokładnie tak, jak oczekiwano z wysokiej jakości i wygodny. Polecam te buty, za naprawdę dobrą cenę! Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Rozmiar był w numerze 8, według kolejności to rozmiar 9. Skąd ta zmiana?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Nie to, ordered!!!!!!!!! czego jestem zdolny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17,090
    • Ft14,293
    • Ft18,293
    • Ft17,090
    • Ft17,090
    • Ft20,509
    • Ft16,080
    • Ft15,225
    • Ft17,774
    • Ft4,724