Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Podoba mi się czapka, ale nie ma dobrego wykończenia, a także nie jest odpowiednio szyć. Będę musiał to naprawić sam, bo to prezent świąteczny i nie wygląda tak, jak powinno. Chciałem dać ci 3 gwiazdki, bo jeśli płacisz za coś nowego, to musi być idealnie. Ale kapelusz jest ładny i myślę, że spodoba się mojemu mężowi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Pachnie jak skóra, trzeba go nosić dłużej niż 5 minut, ale odpowiednio pod wrażeniem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Pasuje świetnie, jest bardzo wygodnie. Klapy uszne w kapeluszu ładnie, dobre pokrycie podczas użytkowania. Jestem trochę zaniepokojony zaszyciem wewnątrz, ale... kiedy wysuniesz klapki nauszne, widać, że mogło być trochę gładsze. Wydaje się być wystarczająco silny, tylko nie elegancko zrobione w porównaniu do wspaniałego szycia na zewnątrz! Ale to jest wnętrze kapelusza, więc nikt tego nie zobaczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dzisiaj ponownie wykonałem rozkaz do wykonania. Prawdziwi byli, ale kolor był niefortunnie zły. Zamówiłem brązową, ale dostałem czarną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Epitomia stylu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Cięcie, szycie i wykończenie są złej jakości i nie są takie same, jak pokazano na stronie internetowej. To jest naprawdę rozczarowujące. Nie będę już więcej kupować.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Wyśmienicie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Imponująca obsługa klienta. Oferują mi pełne zwroty punktów B.G. ponieważ kapelusz przez pomyłkę włożony tylko do słabego nylonu i przybył całkowicie pomarszczony i wygląda jak wielki pies kupy - dlatego nie wstawiam zdjęcia. Obiecają następnym razem spakować się do twardego pudełka z wewnętrzną stabilizacją. Chociaż kapelusz ma wysoki standard, jakość materiału i prace szycia. Skóra jest piękna i ma przyjemny dotyk i zapach. Przesyłka była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Długo zajęło otrzymanie moich kapeluszy, ale wydają się być zrobione dobrze i idealnie pasują. Mam nadzieję, że w pewnym momencie zaoferują podobny skórzany kapelusz, który może być używany w cieplejszych porach roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Witam, Bardzo się cieszę, przesyłkę otrzymałem w nienaruszonym stanie. Rozmiar dobrałem odpowiedni, czapka spełnia moje oczekiwanie i głęboko wierzę, że mi posłuży na wietrzne i mroźne dni — jest super! 👌 👍 Pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$13.99
    • US$12.79
    • US$19.54
    • US$21.93
    • US$18.39
    • US$15.99
    • US$11.54