Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Wyśmienicie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Wiele już powiedziano o skórze i prawdziwych artykułach, przystosowują się do ludzi, nadają świeżości, gdy jest gorąco i są ciepłe, gdy jest zimno. W tym przypadku będę mówić o projekcie jest elegancki i wygodny, z ochrony słuchu, gdy zimno jest niepożądany. Odzież z dobrej odzieży, idealna dla tych, którzy nosili kapelusze, jak w moim przypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    OK dobrej jakości produkt, jednak kolor nie jest ten, o który został zapytany, ale zrobić to, co pozostaniemy z tym samym ( Kolor żądany Brązowy i kolor ciemnobrązowy lub kawowy) Kolor 006.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    To, co zostało odebrane, nie ma nic wspólnego z tym, co zostało ogłoszone... Skóra nie istnieje, jest plastikowa, a rozmiar jest większy niż żądano. Podsumowując: kurwa gówno... Nie pozwala mi zmienić oceny. Więc to dobrze, że personel żądli tak jak ja...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Nie dobrze! Ochrona uszu nie jest taka sama jak oferowana i nie chroni uszu!! Co więcej - zamówienie zostało złożone 15 listopada, a cap otrzymał 4 stycznia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    very different to the one ordered ? ear muff cover looks silly & stick out just flaps . ( not has seen} I've cut them off no prob with cap Great Quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo zadowolony! Dostałem wiadomość, że dostawa została opóźniona i miała być transportes 3 stycznia. Bot dotarł dziś 30 grudnia! Świetnie! I wydaje się być dobrej jakości, której nie oczekuję z powodu niskiej ceny, tak się cieszę! Gerhard

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Wygląda dobrze i dobrze pasuje - długoterminowy test jest nadal w toku - Ukryty wąs pod ochraniaczem uszu jest trochę brudny przetwarzany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Cóż, pasujące do przedłużania uszu, może być przydatne w moim otwartym samochodzie, aby uchronić się przed olaniem. Wygląda dobrze, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybyli w dobrej formie, jakość wygląda jak na zdjęciu... Spodziewałem się, że będzie wygodniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,242
    • Ft7,124
    • Ft4,409
    • Ft7,124
    • Ft6,445
    • Ft7,803
    • Ft5,766
    • Ft6,445
    • Ft4,409
    • Ft5,427
    • Ft6,106
    • Ft3,730
    • Ft16,626
    • Ft4,316
    • Ft6,106
    • Ft15,608
    • Ft6,784
    • Ft1,540