Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Pachnie jak skóra, trzeba go nosić dłużej niż 5 minut, ale odpowiednio pod wrażeniem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Pasuje świetnie, jest bardzo wygodnie. Klapy uszne w kapeluszu ładnie, dobre pokrycie podczas użytkowania. Jestem trochę zaniepokojony zaszyciem wewnątrz, ale... kiedy wysuniesz klapki nauszne, widać, że mogło być trochę gładsze. Wydaje się być wystarczająco silny, tylko nie elegancko zrobione w porównaniu do wspaniałego szycia na zewnątrz! Ale to jest wnętrze kapelusza, więc nikt tego nie zobaczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Wyśmienicie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Imponująca obsługa klienta. Oferują mi pełne zwroty punktów B.G. ponieważ kapelusz przez pomyłkę włożony tylko do słabego nylonu i przybył całkowicie pomarszczony i wygląda jak wielki pies kupy - dlatego nie wstawiam zdjęcia. Obiecają następnym razem spakować się do twardego pudełka z wewnętrzną stabilizacją. Chociaż kapelusz ma wysoki standard, jakość materiału i prace szycia. Skóra jest piękna i ma przyjemny dotyk i zapach. Przesyłka była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Wiele już powiedziano o skórze i prawdziwych artykułach, przystosowują się do ludzi, nadają świeżości, gdy jest gorąco i są ciepłe, gdy jest zimno. W tym przypadku będę mówić o projekcie jest elegancki i wygodny, z ochrony słuchu, gdy zimno jest niepożądany. Odzież z dobrej odzieży, idealna dla tych, którzy nosili kapelusze, jak w moim przypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    OK dobrej jakości produkt, jednak kolor nie jest ten, o który został zapytany, ale zrobić to, co pozostaniemy z tym samym ( Kolor żądany Brązowy i kolor ciemnobrązowy lub kawowy) Kolor 006.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    To, co zostało odebrane, nie ma nic wspólnego z tym, co zostało ogłoszone... Skóra nie istnieje, jest plastikowa, a rozmiar jest większy niż żądano. Podsumowując: kurwa gówno... Nie pozwala mi zmienić oceny. Więc to dobrze, że personel żądli tak jak ja...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Nie dobrze! Ochrona uszu nie jest taka sama jak oferowana i nie chroni uszu!! Co więcej - zamówienie zostało złożone 15 listopada, a cap otrzymał 4 stycznia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego, co otrzymałem dzięki Banggood i czekam na dalsze zakupy Kiedy to konieczne. Dzięki, że tam jesteś i z najlepszymi życzeniami - Phil Marks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Z eleganckim stylem można wyjść bez obaw o pogodę, jak chroni przed ekstremalnym zimnem, a jeśli nie, to jego ochraniacz na uszy zachowuje oryginalny projekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 983
    • Ft5 855
    • Ft9 968
    • Ft7 119
    • Ft16 733
    • Ft5 547
    • Ft5 695
    • Ft4 622
    • Ft6 049
    • Ft6 407
    • Ft6 762
    • Ft6 762
    • Ft5 337
    • Ft6 049
    • Ft6 407
    • Ft11 747
    • Ft5 855
    • Ft10 788