Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Pachnie jak skóra, trzeba go nosić dłużej niż 5 minut, ale odpowiednio pod wrażeniem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    To, co zostało odebrane, nie ma nic wspólnego z tym, co zostało ogłoszone... Skóra nie istnieje, jest plastikowa, a rozmiar jest większy niż żądano. Podsumowując: kurwa gówno... Nie pozwala mi zmienić oceny. Więc to dobrze, że personel żądli tak jak ja...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Podoba mi się czapka, ale nie ma dobrego wykończenia, a także nie jest odpowiednio szyć. Będę musiał to naprawić sam, bo to prezent świąteczny i nie wygląda tak, jak powinno. Chciałem dać ci 3 gwiazdki, bo jeśli płacisz za coś nowego, to musi być idealnie. Ale kapelusz jest ładny i myślę, że spodoba się mojemu mężowi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Epitomia stylu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Wyśmienicie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Imponująca obsługa klienta. Oferują mi pełne zwroty punktów B.G. ponieważ kapelusz przez pomyłkę włożony tylko do słabego nylonu i przybył całkowicie pomarszczony i wygląda jak wielki pies kupy - dlatego nie wstawiam zdjęcia. Obiecają następnym razem spakować się do twardego pudełka z wewnętrzną stabilizacją. Chociaż kapelusz ma wysoki standard, jakość materiału i prace szycia. Skóra jest piękna i ma przyjemny dotyk i zapach. Przesyłka była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dzisiaj ponownie wykonałem rozkaz do wykonania. Prawdziwi byli, ale kolor był niefortunnie zły. Zamówiłem brązową, ale dostałem czarną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Pasuje świetnie, jest bardzo wygodnie. Klapy uszne w kapeluszu ładnie, dobre pokrycie podczas użytkowania. Jestem trochę zaniepokojony zaszyciem wewnątrz, ale... kiedy wysuniesz klapki nauszne, widać, że mogło być trochę gładsze. Wydaje się być wystarczająco silny, tylko nie elegancko zrobione w porównaniu do wspaniałego szycia na zewnątrz! Ale to jest wnętrze kapelusza, więc nikt tego nie zobaczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Bardzo zadowoleni, bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Wiele już powiedziano o skórze i prawdziwych artykułach, przystosowują się do ludzi, nadają świeżości, gdy jest gorąco i są ciepłe, gdy jest zimno. W tym przypadku będę mówić o projekcie jest elegancki i wygodny, z ochrony słuchu, gdy zimno jest niepożądany. Odzież z dobrej odzieży, idealna dla tych, którzy nosili kapelusze, jak w moim przypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$1,429.99
    • US$35.99
    • US$64.99
    • US$1,429.99
    • US$2,319.99
    • US$149.99
    • US$888.88
    • US$91.99
    • US$169.99
    • US$55.99
    • US$129.99
    • US$579.99
    • US$1,033.99
    • US$118.99
    • US$449.99
    • US$55.99
    • US$29.99