Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(203)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    Wytrzymały uchwyt na telefon komórkowy. Wysokiej jakości materiały. Wybrana skóra nie pachnie zbyt jak skóra, jak to zwykle ma miejsce w przypadku produktów skórzanych. Dobre szwy i zaciski. Możesz ją umieścić po prawej, niż po lewej. Jest przeznaczony dla smartfonów o określonym rozmiarze (powyżej 6 cali). Zalecane dla osób, które nie noszą toreb, sakiewek, plecaków... I chce mieć wolne kieszenie. Dobre opakowanie, cena jest odpowiednia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Bardzo dobrej jakości gruba skóra, dobrze zszyta i wykończona. Dobry produkt z dobrym stosunkiem jakości do ceny. Na pasku wygląda bardzo fajnie z pięknym, skórzanym brązowym kolorem. Nie, nie, nie: Pomimo dużego rozmiaru L, po prostu otrzymał, może to kosztować dużo umieścić duży smartfon, a więcej, jeśli ma gumowy plastikowy futerał (nowa skóra jest sztywna i szorstka wewnątrz), ale jest bardzo łatwa do sortowania: 1.- Wyciąć kawałek drewna trochę większy niż telefon komórkowy z etui, jeśli miał jeden (nie więcej niż 3 do 5 mm lub 0,11-0,19 cala szersze i grubsze) i szlifować brzegi bardzo dobrze (wyeliminowanie ostrych krawędzi i dobrze zaokrąglać narożniki!) 2.- Dobrze zwilż wnętrze specjalnym płynem do rozciągania skóry (lub płynnej pasty do butów). Użyłem starej szczoteczki do zębów. 3.- Delikatnie wymusić pełne wprowadzenie drewnianej formy wewnątrz skórzanej obudowy i pozwolić jej odpocząć na noc. 4.- Następnego ranka, usunąć drewno i odżywić i polerować zewnątrz dobrej jakości krem do butów, w kolorze, który wolisz. I voila! (pol.). Twój telefon wślizgnie się do skórzanej skrzynki płynnie i wygodnie. Cieszmy się tym!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dobra jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Świetne narzędzie straszenia dla miasta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobra jakość, warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    To jest bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt pasuje do opisu. Materiał jest podobny do skóry naturalnej. Rozmiar uchwyt nadaje się do 6" smartfona, nawet w przypadku. Maksymalna szerokość pasa wynosi około 4 cm. W tym samym czasie dziura jest dość wąska, grube pasy nie przechodzą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobrej jakości futerał, przyjemny w dotyku. Wygląda jak prawdziwa skóra. Wziął 6,5-calowego L. Jest trochę za duży jak na mój telefon. (zdjęcie wewnątrz kabury Redmi Note 8 we własnej walizce. Dodatkowo, zostało miejsce. Z wad - nie do końca dobre cięcie. Telefon jest już duży, I płaski szew walizki zwiększa jego rozmiar o około 2 centymetry. Próbowałem umieścić go zarówno po lewej, jak i po prawej stronie (patrz na zdjęciu). W zasadzie można nosić zarówno to, jak i to - kwestia przyzwyczajenia. Było kilka opóźnień w dostawie, ale to nie wina sprzedawcy ani Banggooda. Za opóźnienie, pad wypłacił mi 600 punktów BG. Zamówienie jest całkowicie spełnione, kupić i bawić się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Chciałbym kupić jeszcze jeden na prawą stronę ciała. Nie zwracałem uwagi na ten aspekt, kiedy go kupowałem. Z lewej strony, nie mogę przejść pasa (3,8 cm) dwukrotnie! Z prawej strony, to niezręczne wyciągać telefon, na tył! Jeśli jest taki sam, po prawej stronie, proszę dać mi znać!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$12.99
    • US$25.29
    • US$30.02
    • US$40.41
    • US$33.48
    • US$42.72
    • US$33.48
    • US$23.99
    • US$18.99
    • US$43.88
    • US$21.39
    • US$34.64
    • US$21.69
    • US$17.99
    • US$51.74
    • US$27.99
    • US$23.99