Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Produkt pasuje do opisu. Materiał jest podobny do skóry naturalnej. Rozmiar uchwyt nadaje się do 6" smartfona, nawet w przypadku. Maksymalna szerokość pasa wynosi około 4 cm. W tym samym czasie dziura jest dość wąska, grube pasy nie przechodzą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobrej jakości futerał, przyjemny w dotyku. Wygląda jak prawdziwa skóra. Wziął 6,5-calowego L. Jest trochę za duży jak na mój telefon. (zdjęcie wewnątrz kabury Redmi Note 8 we własnej walizce. Dodatkowo, zostało miejsce. Z wad - nie do końca dobre cięcie. Telefon jest już duży, I płaski szew walizki zwiększa jego rozmiar o około 2 centymetry. Próbowałem umieścić go zarówno po lewej, jak i po prawej stronie (patrz na zdjęciu). W zasadzie można nosić zarówno to, jak i to - kwestia przyzwyczajenia. Było kilka opóźnień w dostawie, ale to nie wina sprzedawcy ani Banggooda. Za opóźnienie, pad wypłacił mi 600 punktów BG. Zamówienie jest całkowicie spełnione, kupić i bawić się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Chciałbym kupić jeszcze jeden na prawą stronę ciała. Nie zwracałem uwagi na ten aspekt, kiedy go kupowałem. Z lewej strony, nie mogę przejść pasa (3,8 cm) dwukrotnie! Z prawej strony, to niezręczne wyciągać telefon, na tył! Jeśli jest taki sam, po prawej stronie, proszę dać mi znać!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Jakość torby na telefon jest doskonała. Słyszę też wszystkie dźwięki telefonu, które nie były w przypadku mojej poprzedniej torby, ponieważ była całkowicie zamknięta. Ale ma też dużą wadę. Kiedy siada, górny róg telefonu wpycha się w ciało. Nie da się zostawić telefonu w torbie. Nie jestem taki szczupły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Świetny uchwyt na mój Samsung S21! Musiałam zmienić sprawę, żeby dopasować się do szczupłej skóry. Skórzane zdjęcie było na celowniku i pomaga telefonowi pozostać na miejscu, gdybym musiał biegać lub jeździć na rowerze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Jakość jest dobra. Będzie pasował na pas o szerokości do 4 centymetrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bardzo dobrze zaprojektowane i wykonane. Ładny i tajny sposób na noszenie telefonu komórkowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Dobra jakość, ładny design

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Świetne narzędzie straszenia dla miasta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Śmieć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 601
    • Ft7 859
    • Ft6 287
    • Ft8 174
    • Ft7 230
    • Ft9 441
    • Ft9 076
    • Ft7 262
    • Ft13 800
    • Ft10 168