Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Zamówienie zostało otrzymane z kurierem na domu, jest niespodziewane i bardzo przyjemne. Zamówienie było realizowane długo, ale dostawa 1,5-2 tygodni. Jakość jest super. Żadnych obcych zapachów. Sprzedawca polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Strong, light, good quality fine leather, a bit huge, Delivery was faster than expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo ładny portfel polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo ładna jakość skórzanego portfela &. Jestem przeciętnym facetem z 36-calową talią. Byłoby miło móc go użyć bez łańcucha, który nie ogranicza mnie od trzymania portfela przede mną. Chciałbym, żeby łańcuch był dłuższy o 4-5 cali, żebym mógł go przypiąć do pętli paskowej z przodu i móc wyciągnąć portfel. Pierścień D powinien być na drugim końcu, więc podczas wstawiania do kieszeni, strona z pstryknięciem będzie skierowana na zewnątrz. Ogólnie, bardzo dobrej jakości skóra/projekt w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Zamówiłem na czarno na własny użytek. To bardzo męski, masywny, prawdziwy, skórzany portfel z dużą ilością kart z dwustronnymi pojemnikami na chipsy, które są zapinane. Mogę tylko polecić, doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Genialny co okazja jeden reklamacja (portfel nie miał żadnych pieniędzy w nim) ale nadal bargin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bardzo mi się podoba ten portfel i zamówiłem dla brata. Trzyma praktycznie wszystko, co chcę w portfelu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Good product what I have expected for the right price. Delivery to my "door" without delay and problems. Thank You "Banggood Team".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ładny i bezpieczny. Dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Jakość idzie w porządku. Dużo przydatnych przegródek. Dwie komory z zamkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 571
    • Ft6 465
    • Ft10 209
    • Ft10 209
    • Ft11 447
    • Ft8 167
    • Ft9 529
    • Ft5 784
    • Ft9 281
    • Ft10 448
    • Ft9 869
    • Ft11 571
    • Ft10 209
    • Ft9 188
    • Ft5 567
    • Ft10 890
    • Ft11 231
    • Ft37 134