Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(921)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(921)
    • 5 Star(826)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Dobry wieczór, odnośnie mojego zamówienia nr 91251907, otrzymałem dwie pary. Czarna para jest ok, ale brązowe buty, jak widać na zdjęciu, są dwa lewe buty... Co możemy zrobić, aby rozwiązać problem? Czekam na odpowiedź

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2020

    Buty dotarły w odpowiednim czasie i w idealnym stanie, zgodnie z oczekiwaniami. Uważam, że rozmiar jest większy, zamówiłem rozmiar 10, który jest dla stopy długości 26,8 cm, a na bucie jest napisane, że jest 27, więc zostałem na wolności.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Produkt ogólnie jest OK, Czas dostawy jest zbyt dużo, zapomnisz o której godzinie zamawiasz. 20 do 30 dni zajmie dostawa do ZEA. Inna rzecz usługi klienta nie może kierować się o status dostawy ( Mam do czynienia z tym problemem może nie dla wszystkich). Produkt jest po prostu ok, ale wykończenie nie jest jak obraz na stronie internetowej, więc nie oczekuj tego samego co widzisz na zdjęciu w czasie zakupu. Wartość produktu jest o 20% wyższa niż rynek lokalny tej samej pozycji (w przypadku dodania opłat za dostawę również niż cena będzie wysoka 40%).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    çok teşekkür ederiz

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Co błąd kupić buty produkowane w Chinach, jest taki sam jak karzeł w Ameryce Północnej. Otrzymałem moje buty, wyglądają jakby były zrobione na stopę podobną do knetryka Miałem podobną parę z innego kraju, a szerokość wynosiła 110mm w porównaniu do 100mm z BANGGOOD (zdjęcie) I nie śmiem mówić o jakości bardzo rozczarowany, (Wyglądają jak plastikowe) I jak idiota znowu dałem się złapać, kiedy zamawiasz ubrania lub buty z Chin spodziewasz się, że wszystko będzie za małe i będziesz gotowy dać to swoim wnukom Co za strata pieniędzy, jeśli go odeślesz, będzie cię to kosztować więcej niż cena zakupiona RATOWANIE zostanie wykonane, kiedy i jeśli otrzymam odpowiedź

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Bardzo dobra robota. Ładna gruba podeszwa. Dobre na śnieg i lód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Prosiłem o numer 42, ale źle wysłałeś. Numer 44, proszę o wymianę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Idealny rozmiar, ładny, miękki i bardzo wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Bardzo dobry produkt. Polecam to. Wszystko jest OK. Super szybka wysyłka. Dziękuję bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Uwielbiam te buty. Wygodne i eleganckie. Kupić mniejsze o połowę, a rozchodzą się szeroko. Kupię teraz znowu na czarno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$45.99
    • US$47.99
    • US$52.89
    • US$65.54
    • US$65.82
    • US$47.14
    • US$6.92
    • US$26.24
    • US$45.99
    • US$36.99
    • US$60.05
    • US$50.99
    • US$55.99
    • US$43.69
    • US$48.63
    • US$58.94
    • US$24.99