Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    Miła i wygodna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo ładne buty idealne dopasowanie miejsce jest 100% zaufania będziesz regularnie informowany Czas oczekiwania na dostawę od wysyłki do otrzymania wynosi około 25 dni. Bardzo ładne buty dobry zakup i czysta skóra zamówiły i otrzymały 2 różne pary Mogę dać ci Banggood bardzo i gorąco polecam klasę dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Dopiero co kupiłem buty, więc nie nosiłem ich jeszcze publicznie. Zamówiłem je tak, jak było napisane w dodatkach. Jak dotąd buty wydają się być nieco duże. Może będą lepiej pasować po ich noszeniu. Wysyłka trwała trochę dłużej niż się spodziewałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Uwielbiam twoje buty i chciałbym kupić ich więcej. Jednakże, potrzebuję szerokiego dopasowania. Twój rozmiar buta jest dla mnie dobry, ale szerokość jest zbyt wąska. Czy sprzedajecie buty o szerokiej szerokości?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Właśnie dostałem dziś buty. Wygląda na produkt wysokiej jakości. Dobry stosunek jakości do ceny. Rozsądny czas dostawy do Australii - około 3 tygodni. Zadowolony z całego doświadczenia. /Kupimy to jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Wyśmienity Banggood..! On przekazał produkt na czas..! Całkiem sporo ewoluowały pod względem dostaw i widzę lepszą infrastrukturę dla obsługi klienta. Pytam się..! Kiedy rozwiążą problem moich zamówień w 2019 i 2020 roku, które nigdy nie zostały dostarczone..? Wciąż czekam na odpowiedź..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Buty nie pasowały dobrze, czy można je zmienić na jeszcze jeden numer? Dziękuję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Otrzymane zgodnie z obietnicą w ciągu 35 dni po przyjęciu zamówienia. Polecane ze względu na różnorodność opcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Doskonałe buty, dobrze pasuje i bardzo ładnie. Podobała mi się ta rzecz. Polecam każdemu klientowi kupić ten przedmiot bez rezerwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$38.10
    • US$35.99
    • US$42.99
    • US$39.99
    • US$64.67
    • US$32.33
    • US$49.99
    • US$58.89
    • US$40.99