Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Doskonała jakość, przybywam bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Bardzo szybka wysyłka do Moskwy, do Rosji. Dobra jakość, doskonałe na sezon letni i mediacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Super wygodne i wyglądać świetnie z moimi nowymi sandałkami (także z Banggood)... Lekka, tak zdatna do oddychania na krótkie wakacje w Wielkiej Brytanii! Na pewno kupiłbym od tej firmy ponownie ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Jakość materiału jest bardzo dobra, a kiedy używałem jest bardzo wygodne. Planuję użyć go do praktyk medytacyjnych. Mam 172 cm i ważę 76 kg. Rozmiar M był dla mnie dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Lubię je, wygodne szerokie i świeże dobrze je polecam tylko rzecz biorąc 175x95kg, 2XL długość była inna niż stół.Sprzedawca natychmiast współpracował. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Te spodnie wyglądają dobrze na pierwszy rzut oka. Nie użyłem jeszcze 5hem. Są trochę cienkie i nie są tak zielone jak myślałem. Kilka ciemniejszych odcieni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Wygodny, ale materiał nie jest taki, na jaki wygląda. To nie jest takie myślenie i łatwo może być zmarszczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Poprawne pomiary rozmiaru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Materiał nie jest taki wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 984
    • Ft15 382
    • Ft13 284
    • Ft11 534
    • Ft9 788
    • Ft13 984
    • Ft11 886
    • Ft12 234
    • Ft11 186
    • Ft14 683
    • Ft15 731
    • Ft13 984
    • Ft12 585
    • Ft9 533
    • Ft10 487
    • Ft10 487
    • Ft13 632
    • Ft10 136