Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2020

    Przybyte w stanie idealnym produkt jest jak w opisie numeracja jest poprawna i mój mąż uznał to za super wygodne..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Jest dobrze wykonany i wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Jakość i dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    I followed the measurements on this site and it suggested I get size 7. That sounded small to me but I trusted it. Turns out they are a little bit small. I should have gotten 7 1/2 or 8. They look like sandals, but feel like aqua socks. Very soft bottom. They look exactly like the photo. Shipping took 3 weeks. Good shoe for the beach but probably not to replace shoes or sandals for walking around town.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Paczka dotarła do Izraela 6.06.2021 9 czerwca, paczka została dostarczona do sklepu po odbiór, 4 razy poszedłem do sklepu po paczkę, nie mogli jej znaleźć, potem znaleźli ją porzuconą w magazynie, Na podłodze pod półkami i pudłami, musiałem być bardzo zdenerwowany, naprawdę podobała mi się sama paczka, dobre buty i ręcznik, teraz nie wiem jak kupić od ciebie, żeby nie szukać paczek,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Rozmiar jest za ciasny jak na mój zwykły rozmiar 10US. Jest dobrze wykonany i jest wygodny. Polecam za jego doskonałą wartość/jakość cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo ładny, ale trochę duży. Wciąż próbuję wymyślić, jak wymienić na właściwy rozmiar, skoro to był prezent. Nie do końca to jasne, więc kupujący, strzeż się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Żadnych gwiazd ode mnie, usuńcie mnie na swoją listę. Mamy je 11 września, prawie dwa miesiące po zamrożeniu. nie będzie nosić ich summer!!!!!!!!!!!!!!!i nie potrzebuje punktów kredytowych, nigdy więcej nie zamawiać od Ciebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Bardzo przystojny Sandal, ładnie zbudowany, wytrzymały. Przydałoby się bardziej szczegółowe zakotwiczenie skóry na wewnętrznej stronie sandału. Wygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dzisiaj dostałam ogłoszenie o parze sandałów. Noszę je tak, jak piszę. Sandały są bardzo wygodne i warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 427
    • Ft20 103
    • Ft15 411
    • Ft18 427
    • Ft17 422
    • Ft18 092
    • Ft16 082
    • Ft18 427
    • Ft16 082
    • Ft18 427
    • Ft15 411
    • Ft15 746
    • Ft18 092
    • Ft15 411
    • Ft17 422
    • Ft16 417
    • Ft22 783
    • Ft7 034