Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Bardzo dobrze, ale podszewka jest niestabilna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Przybyte w stanie idealnym produkt jest jak w opisie numeracja jest poprawna i mój mąż uznał to za super wygodne..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Jest dobrze wykonany i wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Jakość i dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    I followed the measurements on this site and it suggested I get size 7. That sounded small to me but I trusted it. Turns out they are a little bit small. I should have gotten 7 1/2 or 8. They look like sandals, but feel like aqua socks. Very soft bottom. They look exactly like the photo. Shipping took 3 weeks. Good shoe for the beach but probably not to replace shoes or sandals for walking around town.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Paczka dotarła do Izraela 6.06.2021 9 czerwca, paczka została dostarczona do sklepu po odbiór, 4 razy poszedłem do sklepu po paczkę, nie mogli jej znaleźć, potem znaleźli ją porzuconą w magazynie, Na podłodze pod półkami i pudłami, musiałem być bardzo zdenerwowany, naprawdę podobała mi się sama paczka, dobre buty i ręcznik, teraz nie wiem jak kupić od ciebie, żeby nie szukać paczek,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówiony w lipcu dotarł dopiero we wrześniu. Nie potrzeba sandałów w sezonie jesiennym. Nigdy nie kupię rzeczy z Banggood z tego powodu. Przedmiot był bardzo wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    W końcu odebrałem zamówienie. Nie miałem co do tego wątpliwości, trzeba tylko dużo cierpliwości. Powtarzam, cierpliwość. Dziękuję bardzo Banggood. Sandały są super. Ludzie pytają, skąd je mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Rozmiar jest za ciasny jak na mój zwykły rozmiar 10US. Jest dobrze wykonany i jest wygodny. Polecam za jego doskonałą wartość/jakość cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo ładny, ale trochę duży. Wciąż próbuję wymyślić, jak wymienić na właściwy rozmiar, skoro to był prezent. Nie do końca to jasne, więc kupujący, strzeż się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 171
    • Ft19 711
    • Ft19 711
    • Ft18 614
    • Ft20 804
    • Ft17 154
    • Ft19 711
    • Ft13 503
    • Ft16 424
    • Ft17 609
    • Ft8 395
    • Ft6 246
    • Ft13 446
    • Ft20 804
    • Ft20 441
    • Ft18 981
    • Ft15 801
    • Ft22 995