Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2022

    Produkt zgodnie z opisem i bardzo wygodne, bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo dobrze, ale podszewka jest niestabilna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Przybyte w stanie idealnym produkt jest jak w opisie numeracja jest poprawna i mój mąż uznał to za super wygodne..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Jest dobrze wykonany i wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Jakość i dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Wysłano bezwzględne rozmiary śmieci nie zostały zaktualizowane, a szwy są słabe, stara się uzyskać zwrot lub wymianę, zamówiłem, ale nie zgadzam się po pomiarze rozmiaru, a nie australijskiego pomiaru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówiony w lipcu dotarł dopiero we wrześniu. Nie potrzeba sandałów w sezonie jesiennym. Nigdy nie kupię rzeczy z Banggood z tego powodu. Przedmiot był bardzo wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    W końcu odebrałem zamówienie. Nie miałem co do tego wątpliwości, trzeba tylko dużo cierpliwości. Powtarzam, cierpliwość. Dziękuję bardzo Banggood. Sandały są super. Ludzie pytają, skąd je mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Niestety, są za ciasne nad kostką, więc nie mogę użyć moich butów Chcę wiedzieć, co zrobić z moimi butami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Bardzo ładny, piękny wygląd, wygodny w aplikacji i na czas, aby wysłać / otrzymać!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.99
    • US$63.51
    • US$34.99
    • US$58.99
    • US$50.99
    • US$50.99
    • US$56.58
    • US$49.99
    • US$54.32
    • US$23.99