Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2018

    very good and nice

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    fery good n nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wyglądają ładnie, ale myślałam, że będzie na nich napisane Menico, a nie „Moda". W każdym razie, to będą moje nowe sandały, i mam nadzieję, że nie sprawią żadnych problemów na moich stopach, dopóki ich nie złamię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Sandały są dokładnie takie jak opisane i pasują idealnie. Dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jakość nie tak dobra, jak się spodziewałem. Na przykład. podeszwa nie obsługuje dobrze stopy i nici nie są przycięte starannie. W kilku miejscach były luźne nitki. Mój błąd w wyborze tego projektu, który nie był praktyczny. Mimo, że wybrałem odpowiedni rozmiar, moje palce wystawały z przedniej części buta, co sprawiało, że nie chce się chodzić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2018

    These sandals arrived within 3 weeks and appear to be sturdy and well-made and are as attractive as the photo ad. However, my initial feeling is that the rubber soles seem a little flimsy (thin) and may not provide adequate cushioning for long walks on hard surfaces. Also the max size 10 (US) available is a tight fit - certainly not quite as large as the claimed 44 (EU) size which is my normal shoe size. Hopefully, the sandals will stretch slightly over time, with wear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2018

    Доставили за месяц. Сандалии очень хорошего качества. К сожалению размер 10 оказался мал на 43 ногу.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2018

    zeer mooie sandalen precies wat ik wilde hebben mooie kwaliteit en ook zeer snel geleverd,ben er weer zeer blij mee CHAPPOO.ik zou ze aan iedereen aanbevelen ga zo door.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2018

    Hello the sandals came very fast they liked my husband's eyes but they're small on him is it possible for me to send back and get another one? Thanks

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2018

    I ordered this pair of men's sandals and very happy with the quality of the product and the prompt delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 796
    • Ft19 923
    • Ft9 395
    • Ft7 644
    • Ft20 675
    • Ft6 387
    • Ft16 915
    • Ft22 556
    • Ft12 403
    • Ft6 765
    • Ft7 474
    • Ft17 683
    • Ft21 795
    • Ft8 646
    • Ft15 788
    • Ft19 923
    • Ft19 548
    • Ft27 820