Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-28 10:51:18

    óculos muito top gostei do produto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-10 12:47:53

    Very good quality for such low price. Thanks !

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-01 07:59:32

    direi che sono ottimi le stanghette in metallo con anti torsione al braccio le lenti si vede benissimo nessun effetto plastica sembra vetro molto buoni

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-07 22:52:37

    not recived my order ?

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-09 16:43:04

    Thank you ! Great sun glasses !

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Для автомобилистов. Не для меня.

    2018-07-16 15:38:33

    Когда солнце за спиной в глазах синие мультики отраженного света Слишком большие по ширине.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Spectacles that last a long time.

    2018-04-18 01:04:52

    I bought Banggod plastic polarized glasses at a similar price. After half a year they broke up. That's why I bought these metal. They are much firmer and I think it will last a lot longer. They are very pleasant looking over them.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great product as described but had micro scratches along the frame

    2017-05-16 01:06:09

    Good product looks really nice order came fast with the 6-9 business days but the glasses had scratches along the frame body they are tiny but noticeable

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Excelente producto

    2018-03-27 11:16:40

    Me gustó mucho, clase, diseño y calidad muy buena. Viene con un estuche de tela... Ahí fallaron.. Debería venir con un estuche duro con cierre.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    óculos bonito e serve bem ao proposito de dirigir.

    2017-11-01 16:40:14

    Facilita a visão no ato de dirigir, consigo ter mais percepção de detalhes no momento de conduzir o carro. torna esse ato agradável.

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>