Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(634)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(634)
    • 5 Star(524)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(34)
    • 2 Star(16)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2015

    Towar dotarł po 25 dniach. Zgadza się z opisem, jednak spodziewałem się, że będą ważyły nieco więcej. Zobaczymy jak się będą sprawdzać i ile wytrzymają. Za tą cenę póki co polecam. / The goods reached after 25 days. Everythink it's ok, but I hope that will be heavier. Whatever - they look good in the bathroom :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2017

    Come out on time and I loved her and met me washing I bought it in the brown color With a warm winter in the level thank you all...Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2016

    Il colore è bello. Al tatto è morbido. L'antiscivolo sul retro impedisce eventuali scivolate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2016

    Non male ma nonostante le misure siano ben secificate,l'immagine di presentazione è fuorviante. Piuttosto piccolo. Acquistato in promo va bene ma non a prezzo pieno,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2016

    The feel when you step on it by bare foot is uneique. The feel with hands is smooth too. Everything is as described. Seems durable (I havent test it in water yet). I like it a lot, I recommend it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2018

    En sortant de la douche rien de tel qu'un bon doux moelleux tapis où se sécher ! Très léger antidérapant "à mémoire de forme" par son épaisseur ce tapis à la couleur de votre choix est parfait. À un prix où il ne faut pas hésiter !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2017

    Купила сразу 2 по акции и с использованием накопленных мобильных монет получилось очень даже интересное предложение

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2017

    It's a nice and soft floor carpet for bathroom,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2016

    Цвет отличается от заявленного более похож на коричневый, впрочем на фото видно, также он явно тоньше чем выглядит на рекламном фото.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • lelezak
    IT
    25/02/2016

    Morbido tappetino per il bagno, finemente cucito. In memory foam, trattiene l'acqua e dona una piacevole morbidezza ai piedi non appena usciti dalla doccia. Trovo splendido anche il colore. Ottimo rapporto qualità prezzo per un prodotto molto bello esteticamente, utile funzionale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$72.99
    • US$35.99
    • US$17.70
    • US$15.00
    • US$6.29
    • US$31.02
    • US$31.17
    • US$13.86
    • US$13.85
    • US$15.00
    • US$10.99
    • US$17.31
    • US$30.02
    • US$36.95
    • US$13.99
    • US$8.07
    • US$33.34