Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Świetne pudełko. dobrej jakości, czyste wykonanie i bardzo poręczne. Mogę tylko polecić. Kupiłem drugą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Jestem bardzo rozczarowany, że produkt został uszkodzony podczas transportu, co nie zepsuło jego funkcji, ale nie wygląda dobrze estetycznie. W każdym razie, jestem zadowolony, karty z niego nie wypadają, a mimo to są łatwe do wyjęcia. Skrzynia dobrze się zamyka, dzięki swojej szczupłości mieści się w torbie aparatu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Super Box. Płaskie, solidne, czyste wykonanie i bardzo poręczne. Zamówiłem drugą. Mogę polecić z czystym sumieniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Artykuł zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Świetne pudełko. Dobra jakość, czyste wykonanie i bardzo poręczne. Mogę tylko polecić. Kupiłam drugi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Uwielbiam to, kiedy paczka dotarła, byłam przerażona widząc pudełko pogniecione i wygięte. Zrobił zdjęcia oczekując, że trzeba zacząć roszczenie, a następnie ostrożnie otworzył zgniecione pole - Aby znaleźć idealny nieoznakowany uchwyt na kartę w środku!! Świetnie! Jeśli się temu przeciwstawił, to z łatwością zabezpieczy moje karty SD i adapter w kieszeni i w torbach na samolot, świetny zakup, o wiele lepszy niż posiadanie kart SD i łatwo się zgubić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Entrega realizada com sucesso. Produto conforme descrição, recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    All OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.04
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$13.79
    • US$17.24
    • US$11.49
    • US$17.13
    • US$12.49
    • US$13.99
    • US$12.64
    • US$14.34
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$11.49
    • US$24.09
    • US$11.99
    • US$10.99
    • US$33.48