Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2017

    De muy buena calidad y práctico para llevarlo a cualquier lado gracias a su peso liviano. Regularmente lo uso en el trabajo mientras atiendo juntas o conferencias; en casa mientras veo la TV o cuando salgo a caminar. Muy practico para entrenar en cualquier momento. Muy recomendable!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2016

    This is a neat quality product! If you play flimsy light plastic keyboards for years your fingers will struggle on real heavy piano’s again. But for pianist it’s also handy to train the natural weaker pinks and ring fingers. Also great for guitar players. You can adjust resistant to all 5 slots or pin down 2 slots.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2017

    Perfect to strenghten the hands muscles. I really enjoy this product, easy to use and perfect in every particular. Thank you!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Dziękuję, ten produkt jest dobrej jakości. Doceniam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2018

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Tak jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Działa jak czar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Najlepsza siłownia dla bouzouki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    Recebi todos os itens em perfeito estado e com uma qualidade excelente. Esta é minha segunda experiencia no site Banggood e sem arrependimento. prazo de entrega muito menor. Os produtos que hoje recebi estavam previstos para fins de setembro. Obrigado. AQUI TÊM CLIENTE SATISFEITO. Thanks for all !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2018

    produit de qualité supérieure. massif, robuste ; il durera longtemps. je l'utilise quotidiennement depuis 2 mois et mes progrès à la guitare sont visibles par tous. je suis plus rapide, plus agile, et les gammes deviennent sympas à improviser alors que je n'en faisait très peu avant d'avoir ce finger trainer. je recommande à tous guitariste et pas seulement ment car j'imagine qu'un pianiste etc doit y trouver son bonheur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$3.99
    • US$7.99
    • US$13.85
    • US$4.61
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$37.99
    • US$21.99
    • US$9.99
    • US$18.99
    • US$28.86
    • US$3.66
    • US$8.99
    • US$21.84
    • US$25.99