Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2021

    Szybka dostawa. Tuner odtwarza prawidłowo wszystkie programy polskiej tv. Android TV działa poprawnie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo kompletne i aktualne funkcje techniczne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Tuner DVBT T2 i Android w tym urządzeniu działają dobrze.Lecz niestety daje niska ocenę tego urządzenia ,ponieważ pilot jest mocno porysowany,głębokie wzery,jakby ktoś nad nim się znęcał.Gdyby nie uszkodzony pilot byłbym zadowolony Mam nadzieję ,że sprzedawcą wyśle mi nowy i nie porysowany pilot ,bo urządzenie nie było tanie.Zamieszczam zdjęcie uszkodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Tym razem (to drugie zamówienie na tej samej aukcji) otrzymałem towar niezgodny z opisem. Box w jakiejś "bieda wersji" bez DOLBY AUDIO i rzeczywiście brak obsługi dźwięku w emisji testowej DVB-T2. Trzeba w ustawieniach wyłączyć dźwięk przestrzenny dopiero działa. Jako AndroidTV spisuje się dobrze, ale tuner TV upośledzony. Dzięki reklamacji PayPal zwrócono mi pieniądze, ale koszt odsyłki do Chin to już moja strata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Dobry Android Box z dekoderem DVB-T2 i Android 10 TV zdecydowanie sprawia, że jest to bardzo wygodne w użyciu pilota zdalnego sterowania, można również użyć komend głosowych, aby wywołać n Channel na tuner. Tuner doskonale odbiera nowe kanały DVB-T2, oprogramowanie ma kilka wad w dostosowywaniu (Pozwala zamawiać kanały, ale gdy używasz strzałek do zmiany kanału, podąża za częstotliwością, a nie kolejnością) Ale poza tym działa dobrze. Aby korzystać z przesunięcia czasowego i PVR, musisz włożyć mikrosd lub USB. Jeśli nagrywanie się rozpocznie, nie możesz zmieniać kanałów ani korzystać z funkcji Androida, dopóki nie zakończy się lub nie zatrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    To jest... w porządku, trochę za drogie, ale... To działa OK, tylko wyjście wideo jest bardzo dziwne. Jego sposób na żółtawy i biały kolor nie jest dobry.. Tak, wiem, że możesz wybrać ustawienia wstępne lub zrobić własne, ale nie widzisz żadnego obrazu, to znaczy, ustawienia są po prostu w menu domowym, gdzie nie masz żadnego źródła obrazu, a ustawienia nie zmieniają nic wizualnego. Musisz wrócić do otwartego programu na żywo lub na żywo, aby zobaczyć, co dostosować i ponownie, jeśli chcesz zmienić niektóre ustawienia, musisz zamknąć i wrócić do menu głównego i ustawienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Większość aplikacji działa, w tym HBO Go. Przełączanie między kanałami jest trochę opóźnione, ale nie przeszkadza mi to. Największą wadą jest to, że Netflix nie działa!!! Poza tym, jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Działają Prime Video i HBO GO. Telewizja DVB-T/T2 również działa, w tym przesunięcie czasu, ale nie wiem, dlaczego PVR nie działa. Może z powodu zbyt małej karty microSD?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    It is very easy to set up and the DVB-T2 is smooth. It captures all channels at no time. Basically all the apps I need are pre-installed and of course you get more from Google Play Store. The remote is also very functional.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Santos
    PT
    16/06/2021

    Działa bez zarzutu, mają zainstalowany android TV, ale nie jest certyfikowany Netflix, aplikacja MEO nie jest w Sklepie Play... W pudełku MI wszystko działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$169.87
    • US$58.64
    • US$119.99
    • US$34.64
    • US$37.99
    • US$166.99
    • US$41.39
    • US$36.99
    • US$54.99
    • US$28.74
    • US$97.99
    • US$40.01
    • US$54.27
    • US$104.99
    • US$102.89
    • US$58.99
    • US$50.99